Päivän näyttämö

21. syyskuuta 2013


"Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun.." Ainakin jos tätä kuvaa on uskominen. Tässä räpsy sohvalta keittiöön päin, joka vielä kaikuu tyhjyyttään ja näyttääkin siistiltä. Meillä viikonlopuissa ruoka näyttelee yhtä merkittävää pääosaa. On kiva kokkailla ajan kanssa, syödä hyvin ja nauttia lasi viiniä jos toinenkin. Nykyisin kyllä mies häärii enemmän viikonloppuisin keittiössä, kun minä vastaan arkisin perheen muonituksesta. Tänään hän on luvannut loihtia lasagnea lampaanlihalla ja ricottajuustolla höystettynä. Can't wait. Ihan tässä sohvalla en kuitenkaan makoile hänen kokkaillessaan, se virhekuva nyt on valitettavasti heti oikaistava. ;)


Vastasin tähän toissapäiväisen postauksen kommenttiin kukista, että meillä tällä hetkellä on keittiönpöydällä sama kukkakimppu jo kolmatta viikkoa. En kuollaksenikaan muista mikä tuo kukka on, mutta se todellakin on kestävä (nähty myös tässä postauksessa). Kaunis keltainen väri on pysynyt koko ajan hyvänä. Tätä samaista kukkaa sai myös tummanliilana sekä oikein kirkkaanpunaisena.. Taidan ostaa toistekin.. Ja kyllähän tuon kimpun nyt voisi jo päivittääkin.


Keittiönpenkillä tyynyjen lisäksi on rennosti pari Ikean taljaa.. Tekisi mieli ommella uudet tyynynpäälliset, mutta en oikein tiedä minkälaiset. Jotkut kierrätyskankaasta kuitenkin, tässä nyt voisi säästää..

Näistä tunnelmista valmistautumaan päivän ohjelmaan.. Leppoisaa viikonloppua!

//
Here some snapshots from our kitchen.. Have a nice weekend!

10 kommenttia:

 1. Me kanssa panostetaan nykyään aina viikonloppuisin ruokailuun ja juomaan kotosalla.
  Meillä kanssa yleensä mies hoitaa viikonlopun ruokailun ja mä arkiruokailun.

  Miten teidän hoitoon tutustuminen meni?

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on parhainta yhdessä oloa.. :)

   Kiitos hoitoon tutustuminen meni hyvin. Lilleman nukkui koko ajan. :D Ensi kerralla sitten hänkin tapaa hoitajat. Vielä on aloitukseen onneksi aikaa. :) Meillä kävi kyllä tuuri, mahtava päiväkoti ja suht pieni ryhmä.

   Poista
 2. Ihana viikonlopputunnelma...Katsoin ensimmäistä kuvaa, että onko siinä karvainen koira sohvalla :)

  VastaaPoista
 3. Upean näköistä, mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground