Monday

16. syyskuuta 2013


Jälleen uusi viikko käsillä. Meillä vietetäänkin tänään flunssapäivää kotona. Pieni rakas räkänokkani on kuitenkin virtaa täys. Napsittiin yhdessä muutamat kuvat heti aamutuimaan ja nyt pikkuinen vetelee päiväuniaan.

Tällainen kotipäivä tuntuu kuitenkin nyt ihan hyvältä. Saimme viikonloppuna suru-uutisia ja aika tuntuu jotenkin pysähtyneen. Olo on vieläkin hieman lamaantunut. Mutta niin se kai saa ollakin. Otetaan tänään iisisti, köllitään sohvan nurkassa, parannellaan.

Hyvää uutta viikkoa blogiystävät!

//

Again, a new week at hand. My little boy is having a flu and we are having a whole day inside. This kind of home day feels pretty good now. We had sad news of the weekend and the time seems to have stopped somehow. I feel even a little bit paralyzed. But then I guess it must be. So today we are taken it easy, sitting corner of the sofa, healing.

Have a good week!

8 kommenttia:

 1. Sohva näyttää ihanan kutsuvalta, kelpaa köllötellä :)
  Voimia surun keskellä!

  VastaaPoista
 2. Pikaisia paranemisia! Täälläkin on pieni mies flunssassa ja jouduin jäämään pois töistä sen takia. Virtaa silti riittää, unta ei niinkään... huoh... ;)

  Tuo teidän new york -taulu on muuten tosi hieno! Itse en ole nykissä koskaan vielä päässyt käymään, mutta jos siellä olisi viettänyt enemmänkin aikaa, niin tuollainen voisi sopia meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo päivä oli kyllä aikamoinen räkänokkaisen minimiehen kanssa. Toivottavasti päästään huomenna ulos, helpompaa myös minimiehelle kun pääsisi päästelemään höyryjään.. :) Paranemisia sinnekin!

   New Yorkissa emme mekään ole käyneet (tai mies on pari kertaa työmatkalla..) joten tämä on meidän haave-juliste. :)

   Poista
 3. Paranemisia sinne, flunssa on kyllä lapsiperheiden jokasyksyinen riesa. Koputan kyllä puuta samalla, koska meille ei ole vielä iskenyt.
  Hyvää viikkoa myös teille ja jaksamista surun keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saija! Meidän lillemanin eka flunssa kyseessä (pian 1-vee). Tästä se kierre lähtee.. :)

   Poista
 4. Upeita kuvia olette ottaneet pienen apulaisen kanssa.
  Koittakaahan parantua ja ihan hirmuisesti voimia vaikeisiin hetkiin. <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground