Friday mood

18. lokakuuta 2013


Kynttilöitä, villasukat jalkaan ja pehmoinen torkkupeitto lämmikkeeksi. Seuraksi pari lehteä ja ehkä lasi viiniä. Siinä minun suunnitelmat illalle kun mieskin on poissa ja kun olen saanut lillemanin yöunille. Haaveilen tästä hetkestä jo nyt... Kai se on ihan ok?! ;) Aamulla ulkona saatiin räntäsade niskaan ja kylmä vihmoi luihin ja ytimiin. Usch, sitä eletään loppusyksyä nyt. 


 Säästä huolimatta, kaunista ja lämmintä viikonloppua! :)

//
Candles, wool socks on and cuddly blanket to warm me up. Served with a few magazines and maybe a glass of wine. Thats my plan for tonight. I dream of that moment already ... I guess it's okay?! ;) Have a beautiful weekend! 

14 kommenttia:

 1. Onpa kauniin värinen hortensia. Välillä ne yksinäiset illat lapsen nukkuessa ovat vain parhaita. Toinen nukkuu ja itse voi tehdä niitä täysin omia asioita. Mukavaa viikonloppua teille myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, omat hetket ovat niin harvinaista herkkua, että niistä täytyy nauttia täysillä. Niillä sitä jaksaa taas arjen pyöritystä. :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja kuullostaa kivalta :) Ihanaa viikonloppua ja nautinnollista iltaa sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Yes, it is :) enjoy ur relax and time off.
  Greetings fra Marketa

  VastaaPoista
 4. Nauti täysillä "omasta ajasta" kun pikku mies on unilla.

  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 5. Samanlaiset suunnitelmat myös täällä. Päivä on mennyt sisältä käsin lumisadetta ihmetellessä, kun ollaan tyttöjen kanssa enempi ja vähempi flunssaisia. Kauniit kuvat taasen Maiju! Samansävyinen hortensian oksa löytyy meiltä keittiön pöydältä. Niin kaunis syksyinen väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään räntä kyllä yllätti. Oli ihana käpertyä sohvan lämpöön tämän päivän päätteeksi.. niiiiin tarvitsin tätä. Lasi viiniä vain puuttui!! ;) Nuo hortensiat ovat niin ihanan värisiä kyllä. Syksyn värejä kauneimmillaan. Kivaa viikonloppua sinne koko poppoolle!

   Poista
 6. Hyisen päivän jälkeen kuulostaa loistavalta suunnitelmalta :) onneksi on vkonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja suunnitelma josta on helppo pitää myös kiinni. ;) Onneksi on viikonloppu, nautitaan tästä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground