Sohva

3. syyskuuta 2013

Photo Bolia.com
Photo Kristofer Johnsson, styling Pella Hedeby

Jos nyt saisi toteuttaa sohvahaaveen, niin se unelmien sohva taitaisi olla tässä. Yksinkertainen muoto, jalat ja vaalean harmaa väri ovat täydelliset. Sohva on Bolian Cosy. Bongasin tämän Pella Hedebyn stailaamasta asunnosta josta kuvia täällä aiemminkin jo postailin, klik.

Leppoisaa iltaa täältä oman sohvan pohjalta. :)

//
I think I found the couch of my dreams.  The simple form, feet, and a light gray color are perfect. This couch is Bolia's Cosy. I found this from photos styled by Pella Hedeby. All those images from the apartment you can see from this previous post, click.


6 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kaunis! Just laitoin omaan blogiin inspiskuvia ja niissäkin oli ihana harmaa sohva. Teillä kyllä on nyttenkin aivan ihana sohva... kaiken muun ihanan lisäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elisa. :))) Mä taidan itse olla vähän kyllästynyt meidän sohvaan; kaipaisin jotain vaaleampaa. Mutta parempi näin kun pikkumieskin on vielä niin pieni sottailija. ;-)

   Poista
 2. Kaunis sohva! Mietinkin mikä sohva mahtaa olla kyseessä kun katselin postaamiasi insppiskuvia. Nyt siis selvisi. :) Jotain hyvin paljon samaa tässä kuin Muuton Rest-sohvassa, joka itselläni on himotuslistan kärjessä.

  PS. Ihana blogi! Löysin lukijaksi vasta viime viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on aika lähellä tuota Muuton Restiä. Se on ehkä hieman muhkeampi kuitenkin?! Ja kiva kun löysit tänne ja vielä kivempi jos viihdytkin. :)) Tervetuloa!

   Poista
 3. Huikeen upeita kuvia!
  Ja tuo sohva on kyllä aika herkku. Ottaisin heti samanlaisen mustana :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground