Kotimme julisteet & Nordic Design Collective

11. syyskuuta 2013


Keskiviikkoiltaa blogiystävät.  Saan todella paljon kyselyjä julisteista jotka olohuoneemme seiniä koristavat. Niinpä ajattelin tehdä aiheesta ihan oman postauksen sekä samalla vinkata myös uudesta verkkokaupasta..

Meidän kaikki olohuoneen julisteet ovat Ruotsalaisia. Kääk. Niin pitäisi suosia enemmän kotimaista?! No, onneksi makuuhuoneen julisteet ovatkin sitten kotimaisten suunnittelijoiden, täytynee palata joku kerta niihinkin. Olohuoneen taulukollaasissa kaksi julistetta ovat Therese Sennerholtin käsialaa (vasen sekä keskellä). Oikean reunan alin juliste on Formelle Designin Only as ja pääkallo on Sofie Rolfsdotterin printti joka meiltä löytyy sekä vihreänä, että sinisävyisenä. Viimeisin julistehankinta on My guide to-sarjan New York printti josta kuvia oli mm. tässä postauksessa..


Lisäksi kaikki sulka- sekä tämä lintuaiheinen printti tauluhyllyllämme ovat myös Sofie Rolfsdotterin

Kaikki nämä julisteet olen aikoinaan tilannut suoraan suunnittelijoiden omilta verkkosivuilta, mutta nyt saman katon alta saa näistä muutamia. Nimittäin verkkokauppa Nordic Design Collective on avannut toimitukset myös Suomeen ja sieltä saa ainakin Sofie Rolfsdotterin ja Formelle Designin printtejä. Lisäksi monen, monen muunkin suunnittelijan julisteita ja muita persoonallisia piensisustustuotteita. 


Toinen minulta paljon kyselty on vitriinimme, josta siitäkin laittelen pian postausta ihan erikseenkin. :)

Päivitystahtini on viime aikoina ollut hieman verkkaisaa ja olen jakanut myös paljon lainattuja kuvia, inspiraatiokuvia. Johtunee siitä, että niin paljon inspiraatiota on ilmassa!! How simple. :) Syksy on tuonut tullessaan jälleen uusia tuulia ja omat nurkat tuntuvat ihan tylsiltä. Mitään suurempaa muutosta en nyt kotiini sinällään kaipaakaan, mutta en juuri nyt myöskään jaksa innostua näistä nurkista. Muutamia juttuja kuitenkin on takataskussa joista tulette pian kuulemaan, kunhan taas vain saan lisää sitä kuuluisaa aikaakin jostain. :) 

Onko muuten kenelläkään muulla jo syysväsymystä ilmassa....? Enkestä, nytkö se jo alkaa.. 

Kivaa iltaa!

//
I get a lot of inquiries about the posters in our living room. Two of them are designed by Therese Sennerholt (posters in the left and the middle). One poster is designed by Formelle Design and the others are made by Sofie Rolfsdotter.

I have ordered these all straight from the designers shops, but now you can order some of these from Nordic Design Collective. It's a Swedish webshop what has opened up international deliveries.

8 kommenttia:

 1. Kivoja printtejä kaikki ja erityisen ihania nuo sulat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo sulat ovat minunkin suosikkeja. Niitä löytyy Sofielta vielä muutama muukin erilainen, mutta maltan nyt mieleni. Eiköhän sulkia riitä. ;-)

   Poista
 2. Julisteet sopivat jotenkin niin hyvin teidän tyyliin :)

  VastaaPoista
 3. Ostin lastenhuoneeseen kivan abc-julisteen, haluaisin sen kiinni vaatehuoneen oveen, joten painava kehys ei ole vaihtoehto. Millään tarroilla en haluaisi hyvää julistetta pilata, oisko sulla ideoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistatko kun meidän nuoruudessa oli sellaisia muovisia julisteen ylä- aja alaosaan pujotettavia kevyitä listoja? Piti julisteen suorassa, mutta sen sai kiinnitettyä myös sinitarralla. :D En tiedä mistä tulikin mieleen.. Ja mm. Claes Ohlsonilta saa kevyitä muovikehyksiä jotka ovat ihan ok-näköisiäkin. :)

   Poista
  2. Kiitos, no mähän rykäsen sinne Ohlssonin pajaan huomenna!

   Poista
 4. I-ha-ni-a noi julisteet! :* Mullakin ollu suunnitelmissa tilata meidän kotiin juliste. Mua miellytti reityisesti toi Sofie Rolfdotterin juliste Only as. Jotain ton tyylistä melko abstraktia oon hakenut.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground