Unelmien olohuone?

9. syyskuuta 2013


Jo viime viikolla piti postata tämän upean asunnon kuvia, mutta säästelin tähän viikkoon.. No nythän tietenkin nämä ovat olleet jo yhdessä jos toisessa blogissa. Postaan kuitenkin minäkin, itselleni arkistoon myös. :) Asunto on Ruotsalaisen sisustusliike Artillerietin toisen omistajan koti joka nyt on myynnissä. Tuolta Artillerietin verkkokaupasta muuten useimmiten käyn kuolaamassa viimeisimpiä sisustustuotteita & kuviakin. Mahtava putiikki, harmi, etteivät taida ilmeisesti toimittavat myös Suomeen.

Pics: 1.2., 3.4.5., keskimmäinen valokuva6.
On muuten aikalailla samoja elementtejä joita olen unelmoinut useampaankin kertaan täällä blogissa. ;) Tämä ylempi kollaasi on nähty tässä Livingroom dreams -postauksessa. Sen verran tämä on päivittynyt, että koska NY-juliste (tosin kartta) on kotiutettu, on sen tilalle tullut Hayn Lounge Chair.. ei mikään edullinen haave sekään. Mutta kysehän onkin haaveista. Taasen. :)

Lisää olohuone-haaveiluja ja mm. Thonet-tuolit löytää tästä Today I love-postauksesta jossa myös tämän asunnon olohuoneessa oleva Ghost-sohva. Unelmien olkkaristani löytyisi siis joitakin samoja kalusteita, ihan tuolta siellä ei kuitenkaan kokonaisuudessaan näyttäisi. Mites siellä, mitä pidätte?


Samaan syssyyn vielä muitakin ihanaisia kuvia tästä kämpästä. Lisää kuvia löydät täältä Hemnet.sen sivuilta mistä nämäkin kuvat olen lainannut. Aika mahtavaa markkinointia muuten tämä myynti-ilmoitus Artilleriet-verkkokaupallekin. :)
 
//
Lovely apartment of owner of Artilleriet. Same elements what I'm dreaming about.

Pics from Hemnet.se

14 kommenttia:

 1. Tuo asunto on todella kaunis. Noista kuvista voi bongata hyvin monta minunkin haavelistan tuotetta.

  Artilleriet toimittaa muuten myös suomeen, koska minun Thonet haaveeni on tilauksessa sieltä. Odottavan aika on vain pitkä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilmeisesti, en vain itse ole sattunut sieltä mitään tilaamaan ja sain käsityksen etteivät tänne toimittaisikaan. :) Hyvä uutinen. Huono uutinen kyllä lompakolle... :)

   Poista
 2. Kaunista! Juuri sellaista kaupunkiasumisen fiilistä, mistä unelmoin keskustassa asuessamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisaa, ihanan klassisia kalusteita, mutta kuitenkin niin trendikästä. Kyllähän totta maar kelpaisi. :)

   Poista
 3. Oih, niin kaunis koti! Viihtyisin minäkin ihan varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista on, mutta jokin kodikkuus mielestäni ehkä puuttuu? Toki kyseessähän onkin asunnon myynti-ilmoitus. :)

   Poista
 4. Sarjassamme "Kaikki muu unohtuu"- olohuone..! Todella kaunis! Ja kuules, miten mulla on sellainen muistikuva, että meidän Guide to Manhattan-juliste on tilattu juurikin tuolta Artillerietistä. Eli siis toimittivat Suomeen ainakin vielä alkuvuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes. Ja näinpä, taitavat mitä ilmeisimmin siis toimittaa Suomeen. :) Kiitos, korjasin tekstiinkin. Pitäisi tarkistaa ennen kuin pistää mustaa valkoisella.. :)

   Poista
 5. Thonetit, beni q ja ghost, siinäpä vasta silmänruokaa. :) Kahta jälkimmäistä on tuskin meille tulossa, mutta wieniläistuoleja tavoittelen tosissani.
  Lepakkotuolin makuun en ole vieläkään päässyt, tuskin pääsenkään.

  Ps. Sun juttuja on kiva lukea. Nimenomaan tekstiosat ovat täällä ihan helmiä (ja niistä saanee harvemmin palautetta, joten päätin aktivoitua)! Ihana Maiju.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, ihana Annika. Kiitos kaunis, tuhannesti!! :-) Meinasin tähän perään vetää itsekriittisen skarppauslistan, mutta äh. Nautitaan näistä kehuista. Kiitos. :)

   Poista
 6. Huoh! Niin rauhallinen ja vakaa. Varmaa jälkeä, osaavat asiansa sisustushommissa nämä. Kuvat on itselläkin jo koneella henk.koht. himokansiossa. :D Kyllä muuttaisin. ;)
  Silja / mintunmustaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, heidän liikkeensäkin on aivan ihana (lehdestä nähnyt). Pitäisi ihan sen vuoksi jo lähteä joskus käymään Malmössä. ;)

   Poista
 7. Ei varsinaisesti liity tuohon huoneistoon vaan Glorian kodissa olleeseen juttuun kodistasi.

  Sinulla oli musta vitriinikaappi, keneköhän mallistoa se on ja mistä sitä voisi kysellä?
  Kerään lasimaljakoita ja haluaisin niille löytää kevyehkön, mutta vahvan kaapin ja tuo sinun kaappisi näytti kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Nordalin vitriini. Olen tilannut sen aikoinaan täältä: http://www.kaunispienielamashop.com/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground