Sadepäivän piristäjät

19. syyskuuta 2013


Ei päivää jolloin tuoreet kukat eivät ilostuttaisi. Pitkästä aikaa ostin sadepäivän piristykseksi puntin valkoisia gladioluksia. Olisi pitänyt lyhentää kun ei oikein sopivaa maljakkoa meinannut löytyä, mutta en raaskinut. Tämä vanha vihreä ihanuus nyt sopikoon.

Tänään oli kyllä sellainen keli, että olisi voinut pistää nuo kynttilätkin palamaan, kaivautua sohvan nurkkaan ja ottaa tuon Coco Chanelin elämänkerran esiin. Sain sen 30-vuotis synttärilahjaksi (eli jo muutamia vuosia sitten ;)), mutta se jäi kesken. Muistaakseni se oli kyllä hyvä, mutta ajan puutteen tmv. jäi lukematta. Välillä se oli kirjakerhon kautta kierrossakin. Joku päivä sen kyllä vielä avaan ja lukaisen. :)

Tunnelmallista sadepäivän iltaa!

//
Some pics from today's flowers.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia ovat, ihan kuin siististi jotenkin kierteellä vahvan varren ympärillä. Mageita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, pidän kun nämä ovat niin uljaita. Harvoin näitä tulee ostettua, vaikka kesäisin toreilta saa edullisesti. Ainakin Hakaniemen torilta. Nämä nyt tosin ostin ihan kukkakaupasta..

   Poista
 2. Lapset löysi meillä maasta tammenterhoja, kerättiin niitä kynttilöiden kaveriksi, nyt odotetaan tuoksua...

  Pitäisi opetella tuo kukkien ostaminen, piritäisi kummasti mieltä. Heitätkö vinkin mitä kukkia voisin ajatella mustaan Aalto-maljakkoon? Iänikuiset valkoset tulppaanit blaah..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihania tammenterhoja! Mä tykkään kans raahata ulkoa kukkia tai silloin kun niitä ei ole saatavilla niin risuja, oksia, heiniä tai kestäviä vihreitä lehtiä. Keittiönpöydän maljakossa on yleensä aina näistä jotain joiden seuraksi sitten ostan jotain yksittäisiä kukkia tai lähikaupan valmiskimpun josta valkkaan parhaat päältä.

   Nyt en just mitään yksittäistä kukkaa osaa sanoa, olen vähän huono tietämään näitä syksyn kukkalajeja?! Tai ylipäätänsä tunnistamaan kukkia. :) Syksyisin kukkakaupoissa on kyllä paljon kaikkia hauskoja juttuja kuten koristekaaleja, marjoja (siis oksia marjoilla..) sekä todella pitkään kestäviä kukkia. Nyt meillä keittiönpöydällä oleva kimppu on kestänyt kolme viikkoa..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground