Some snapshots from our living room

3. syyskuuta 2013


Räpsin kasan kuvia olohuoneesta, en kuitenkaan vieläkään ihan joka suunnasta. Harmittaa, kun en osaa ottaa kunnon kuvia ja kamerakaan ei ole mikään kummoinen. Tälle asialle pitää kyllä tehdä jotain.. Koittakaa kestää kuitenkin. :)

Kuten aiemmin kirjoittelin, pientä järjestyksen muutosta olohuoneessa on tapahtunut. TV-taso koostuu edelleen neljästä Bestån kahden kaapin moduulista joista kaksi aiemmin olivat vierekkäin matalana tasona ja kaksi päällekkäin oikeassa reunassa. Siitä kulmasta kuvia onkin paljon täällä näkynyt, se on se spotti johon erilaisia asetelmia ja tunnelmia aina olen laitellut. :)

Nyt ihan käytännön syystä kaksi muutakin tasoa menivät päällekkäin. Ja se käytännön syy on lilleman. :) Hän se tykkää tietenkin telkkarin hipelöinnistä, puhumattakaan muista tason päällä olevista tavaroista. Ihme kyllä, nuo hyllyjen tavarat ovat saaneet olla nyt taas rauhassa. Eli ovia en halunnut vieläkään kaikkiin laittaa. Jossain vaiheessa meinasin tähän päälle myös marmoritasoa ja ajattelin jopa nahkavetimiä kaikkiin kaapin oviin. Niiden aika ei ole nyt, mutta ehkä jossakin toisessa kodissa/tilassa. Mainio huonekalu tuo Bestå.

Uusi Hayn tray-sivupöytä surffailee nyt keskellä lattiaa, siinä lehtipino ja marmoriboxi ovat ainoat tavarat jotka lillemania eivät enää kiinnosta. ;) Kaktus sai olla paikoillaan kuvien oton ajan. Nyt kun tv-tason ympärillä on enemmän tilaa, mahtuu kulmaukseen meidän musta korituoli (otan tästä kuvia toisessa setissä, nyt se tönöttää entisellä paikallaan sohvan vieressä) tai toinen Eamesien tuoleista (kuten kuvissa). Välillä molemmat Eamesit ja Hayn pöytä ovat levällään jolloin lattialle jää iso tila pikkumiehen leikeille, vieraiden sattuessa ne vedetään omaan ryhmäänsä lasiovien eteen jolloin pöytä toimii hyvänä laskualustana. Pöytä sopii sellaisenaan myös sohvan viereen ja Eamesit- ja pöytäryhmä nyt myös vastapäätä televisiotasoa. En tiedä saitteko kiinni, mutta pointtina, että erittäin monikäyttöinen kalusta tämäkin. New York-juliste tosiaan tönöttää nyt tuolla kulmassa ja jos korituoli ei sinne lopulta muuta, niin tossa seinustalla taitaa ollakin tuon julisteen paikka.

Vielä tuonne perimmäiseen sohvanurkkaukseen tarvitsisi jonkin pienen pikkupöydän jonne mm. Yki Nummen Modern Art lamppu saataisiin oikeuksiinsa. Nyt se tönöttää siellä tämän Ekobo Mellon ja lehtipinon päällä.

Tällaisia juttuja meidän olkkarista tänään pikaisesti. Kivaa tiistaita! :)

//
I have done some organizing to our living room. Mainly our TV shelf Ikea Bestå has under gone a slight of change. Now all four modules are stacked. Before the two of them were side by side. Also we have a new Hay tray table. It's very multifunctional and now we use it in several different locations. There is not a fixed place of it yet. Lovely airy furniture.

I apologize for These images. I would like to learn how to photograph better, and I needed a new camera. Try to bear, however. :) Have a nice Tuesday!18 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen tuo teidän olohuoneen matto :). Ja muutenkin huoneen sisustus miellyttää omaa silmääni. Minkä merkkinen matto on kyseessä, ja osaatko sanoa kuuluuko värivalikoimaan valkoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Matto on Vepsäläiseltä ostettu pari vuotta sitten. Se on Linie Designin ja kyllä sitä näyttäisi saavan valkoisenakin. Ainakin Länna Möblerin verkkosivuilta bongasin. :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia <3 Meilläkin on tuollainen Hayn tarjotinpöytä hankintalistalla, sille kun löytyy varmaan aina sopiva paikka jostakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka. :) Juu tuo on kyllä osoittautunut monikäyttöisemmäksi kuin mitä ensin ajattelinkaan. Sopii moneen tilaan ja käyttötarkoitukseen.

   Poista
 3. Onpas kotoisa. Ja noi taulut, aivan täydellisiä mun makuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja arvatenkin taulut ovat makuusi. ;-)

   Poista
  2. Ihastuin heti blogiusi. Ihanat taulut, mistä olet niitä hankkinut?

   Poista
  3. Näissä kuvissa näkyvät taulut löytyvät theresesennerholt.com ja Sofie Rolfsdotterin pääkallo & Formelle Designin plus Nordicdesigncollective.com

   Poista
 4. Voi sentäs, teillä on kyllä niin kaunista! :)

  VastaaPoista
 5. Kotoisia ja inspiroivia kuvia, jäin katselemaan pitkäksi toviksi! NY sopii hyvin tuohon seinälle. Kivaa tiistaita sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Kiva, jos näistä löytyi inspistäkin. Ja juu, eiköhän NY löytänyt paikkansa. :)

   Poista
 6. I'm a huge fan of that tray table. And your prints are just marvelous! Not sure why you apologize for your photos -- you have so much natural light and they're quite good!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Kris. Maybe I'm just too hard on myself...

   Poista
 7. Kaunista, kaunista, kaunista. Sinulla on todella inspiroiva blogi! :)

  VastaaPoista
 8. Beautiful living room - light and airy! IKEA Besta system is really versatile and customisable, I have it also in my living room and I often get many compliments on it and usually it is thought to be something really expensive rather than from IKEA (we don't have IKEA here in Estonia, so many don't recognize IKEA pieces in a blink).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Anu. And that's so true; many have thought that this is some expensive cabinetry. Even that we have Ikea here in Finland. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground