Sunday morning

1. syyskuuta 2013


New York, New York.. Vihdoinkin tämä oma My guide to-sarjan New-York posteri on saatu kehyksiin ja kotiin. :) Ensimmäisessä julisteessa oli pieni painovirhepaholainen, mutta sain heti reklamaation tehtyäni postissa uuden. 


Paikka tälle 58 cm x 100 cm kokoiselle julisteelle oli jo katsottu, mutta nyt tässä seinää vasten nojailemassa se näyttää niin kivalta, että ehkä laitankin sen tälle seinälle.. Toisi vähän kontrastia tähän vaaleaan kulmaukseen.


Meillä olohuoneessa hieman muuttui järjestys; tv-tason palaset laitoin päällekkäin joten saimme lyhyemmän, mutta korkeamman tason. Lisäksi tuolit ovat hieman vaihtaneet paikkaansa ja uusi sivupöytäkin on paikallaan.. Laittelen laajemmin kuvia tästä jossain vaiheessa.

Reipasta sunnuntai aamua. :)

//
My lovely My guide to New York poster is finally in frames and at home. I also have done some changes in our living room and now there is more space around the tv-shelf. I'll put more pictures of it at some point. Now have a lovely sunday morning! :)

12 kommenttia:

 1. Sitä vain tulin tässä tärkeänä tänne kommenttiboksiin toimittajaan, että voi peeveli teillä on kaunista! Täältä saa aina sata inspiraatiota käydessään. Kiitos ja ihanaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, voi kiitos Kerttu. Olipa häkellyttävän ihana kommentti. :) Kiitos!

   Poista
 2. Kaunista on! Taas tällainen elämää suurempi kommentti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuija. Jos ei elämää suurempaa, niin kyllä todella lämmittävä kommentti. :)

   Poista
 3. Missä teetit kehykset? Näyttää hyvälle.

  VastaaPoista
 4. Tämä on jo vanha postaus, mutta mua jäi kiinnostamaan vielä tuo painovirhe. Muistatko vielä minkälaisesta painovirheestä oli kyse? Sain juuri kotiin My guide to London -julisteeni ja jäi mietityttämään miten helposti mahdollisen painovirheen huomaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julistepaperissa oli itseasiassa ryppy; se oli siis enemmänkin kuin painovirhe. Hyvin hoitui kyllä reklamaatioprosessi. En joutunut edes lähettämään virheellistä julistetta takaisin, laitoin valokuvat vain spostitse ja sain uuden.

   Poista
 5. OK, kiitos vastauksesta. Oma julisteeni näytti olevan kunnossa. Hyvä kuulla myös, että ovat hoitaneet noin hienosti tuon reklamaation :).

  VastaaPoista
 6. Moi, minäkin tulen vanhaan postaukseen kyselemään :) Omassa Lontoo-julisteessani on pieniä ryppyjä (ihan kuin olisi kastunut), mutta näkyvät enemmin taustapuolella, joten en tiedä, onko syytä reklamoida. Millainen tuo sinun painovirheesi oli?

  VastaaPoista
 7. Hei, mistä tuo toisessa kuvassa vilahtava harmaa matto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Vepsäläiseltä Linie Designin matto. Ko merkin mattoja saa nykyisin muualtakin, myös netistä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground