Kylppärin musta jasmiini

1. syyskuuta 2013

Viikonloppu vetelee viimeisiään ja tänään on virallisesti astuttu myös syksyyn. Huh, kylläpä aika meneekin nopeasti. Tänä viikonloppuna tuli myös vuosi täyteen siitä kun muutimme tähän kotiin. Ison vauvamahani kanssa pyörin täällä laatikoiden keskellä toivoen, että ehkä muutto saisi masuasukissakin jotain liikettä aikaan. En enää millään olisi malttanut odottaa pikkuisen näkemistä. Mutta tulohalukkuutta ei löytynyt, vaan lilleman antoi odotuttaa itseään vielä täydet kaksi viikkoa yli lasketun ajankin. Tämän vuoden syyskuun lopussa meidän lilleman nyt sitten täyttää vuoden.. Huikeaa! :)

 Mutta niin, eipä tässä pitänyt alkaa vallan vanhoja muistelemaan vaan jutella vähän kylppäriasioista. Meillä ei ole mitenkään erikoinen kylpyhuone, ihan perus isot valkoiset laatat ja tummanharmaa pikkulaattainen lattia. Halusimme valita putkiremontin yhteydessä suht pieneen tilaan mahdollimman yksinkertaiset ja aikaa kestävät materiaalit. Sellaiset, jotka jälleenmyynnin kannaltakin olisivat parhaat mahdolliset.


Yksinkertaiseen ja selkeään tilaan pitää aina välillä keksiä jotain piristystä ja sitähän saa erilaisilla käsipyyhkeillä ja pikkuesineillä. Ja kyllä, olen hurahtanut myös erilaisiin käsisaippuoihin.. Ja tämä paitsi eteeristen tuoksujen niin myös kauniiden pullojen vuoksi. Ja ehdottomasti suosin kasvipohjaisia saippuoita. Mitä ekologisempi vaihtoehto, sen parempi. Yksi lempparisarjani on Compagnie de Provencen kasvipohjaiset marseille saippuat. Nämä nestemäiset ihanuudet ovat todella riittoisia ja tuovat käsienpesuun ripauksen arjen luksusta. Kylpyhuoneen ilmettäkin on helppo muuttaa sarjan erilaisilla pulloilla. 


Alkuviikosta sain verkkokauppa Cilla'silta mieluisan paketin jonka seurauksena kylppärissämme tuoksuu nyt Compagne de Provencen musta jasmiini. Sarjan nestesaippuat ovatkin jo tuttuja, mutta palasaippuoita en ole vielä käyttänyt. Enkä nytkään raaskinut moista kauniista paketistaan vielä avata. Antaa sen odottaa jotain erityishetkeä kotona, ehkä lillemanin 1-vuotis synttäreitä joita meillä juhlitaan. Silloin on vieraillekin kiva laittaa iskemätön saippua käytettäväksi. 


Mutta mikä mielestäni sarjassa on ehdottoman parasta ja joka kuuluu vakkareihini, niin heidän käsivoiteensa. Tämä vaatii nyt ihan hehkutusta. Ensimmäisen kerran kokeilin tätä ystävän suosituksesta. Ainakin tämä laventeli joka on ainut mitä olen käyttänyt, on todella riittoisaa ja mikä itselleni on tärkeintä, niin imeytyy nopeasti. En ennen tätä ollut vielä yhteenkään käsivoiteeseen oikein tyytyväinen juuri imeytyvyyden vuoksi. Eli jos täydellistä käsivoidetta joku kaipailee, niin tässä on: hoitaa karheat kädet, imeytyy nopeasti ja tuoksuu ihanan hennolle (ainakin tämä jota olen ahkerasti käyttänyt). 


Lisäksi pestyn kylppärin kruunaa tietysti myös puhtaat pyyhkeet. Päädyin lopulta mustiin vaikka kuvissa vilahtaa valkoista ja Missonin tuttua kuviota.

Compagnie de provencen tuotteet sain tällä kertaa tosiaan Cilla'sin verkkokaupasta. Sarjaa kun on nyt saatavana myös sieltä, klik. Siellä on myytävänä myös sarjan pesu- ja tiskiaineita. Ne ovatkin ihan uusia tuttavuuksia tänne, mutta niitäkin on ehdottomasti kokeiltava. Vive la Marseille!

Milläs siellä piristetään kylpyhuonetta, onko muita saippuafriikkejä? :) 

//
Here is my bathroom favorites; Compagnie de Provence is one my favorite serie. Especially I love the hand cream. It's very moisturising and take care of rough hands, but however, it absorbed very quickly. It's the best! Is this serie familiar to you? 

** Tuotteet on saatu ilmaiseksi blogin kautta / The products are obtained free of charge via the blog

2 kommenttia:

  1. Rakastan tuon sarjan tuotteita, meillä käytetään lähes ainoastaan heidän saippuaa. Nyt on suihkusaippuanakin tuo palasaippua, siinä se toimii todella hyvin, pidän enemmän palasaippuasta kuin suihkugeelistä. Lempparisarjani kerrassaan, mieskään ei kelpuuta muuta saippuaa, just ja just L:A Bruketin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin muistelin merkkilistasta, että Anne siellä ainakin pitää tästä sarjasta. :) Kerrassaan mainioita tuotteita. Ja kiitos vinkistä, palasaippuan voisinkin ottaa itseasiassa suihkusaippuaksi. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground