Haaste: Sisustushaaveita

5. syyskuuta 2013


"Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"

Kiitos Modernisti kodikas-blogin Kertulle hauskasta haasteesta. Tällaisia haavekollaaseja blogissani on nähty ennenkin, haaveilu on kivaa. Jotkut haaveet ovat toteutettaviksi, jotkut muuttuvat matkan varrella, jotkut ovat vain haaveita joita koskaan ei ole tarkoituskaan toteuttaa.

Hayn ihanaan Lounge chairiin ihastuin asuntomessuilla.. tuo vaaleanharmaa värikin hurmasi. Ja mikäpä olisi kivempaa syksyn iltojen pimetessä kuin käpertyä kirjan kanssa ison nojatuolin syleilyyn.. Kotimme kaipaisi lisää valoa, niin makkarin kuin olohuoneenkin puolelle, siksi listalle pääsi pari valaisinta. Tyynyistä tällä hetkellä Hayn tyynyjä olen katsellut eniten. Syksylle on tullut upeita uusia värejä niin Dots- kuin puzzle-malleihinkin. Tuskin koskaan hankin, mutta keijulta voisin pyytää. :)

Kaikista suurimman Verso Designin Lastu-pärekorin haluaisin kokoelmaamme myös ja se päätyisi eteiseen, Hayn pikkupöytä menisi sohvan nurkkaan sivupöydäksi tai yöpöydäksi ja kynttiläjaloista nyt messinkinen Nappula ihastuttaa.

Kuvat ja tuotetiedot:

3. Verso Design, Lastu-pärekori, tästä maxikoko, verkkosivuilta en löytänyt hintaa, Versodesign.com
4. Hay, Puzzle-tyyny, alkaen 87 eur, hayshop.dk
5. Jielde signal, mattamusta, 410 eur, Finnishdesignshop.com
6. Hay, Lounge Chair AAL92, 1 162 eur, Finnishdesignshop.com + rahi alk. 335 eur, hayshop.dk
7. Iittala, Nappulat pieni messinki, 39 eur, store.iittala.fi

Tällä kertaa heitän haasteen eteen päin parille paluumuuttajalle, ihanalle ystävälleni sekä parille muuten vain ihanalle. :)


//
I got this fun challenge to list my interior dreams for autumn: "Decoration fairy sit on your shoulder with 2500 euros." You will get what you want, but you do not have much time. All money must be used to autumn interior design in your own home. Tell your desires!"

9 kommenttia:

 1. No voihan hitsit, olihan sinut haastettu :) Muuten sitä olisi tullut täältä: http://divaaniblogit.fi/charandthecity/2013/09/05/syksyn-sisustus-blogihaaste/

  Ihana kollaasi muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos silti Char! :) Ajattelin vielä laittaa olohuoneen "ikitoiveista" erikseen joten nyt sain hyvän syynkin vielä toiselle haavelistalle.

   Ihanaa viikonloppua!

   Maiju

   Poista
 2. Kiitos Maiju, tällaiset keijukaiset ovat aina meille tervetulleita :)! Meillekin se taitaa tuoda messinkisen nappulan ja lisää valoa, katsotaan viikonloppuna, mitä muuta :).

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä haasteesta. Olen koko päivän mietiskellyt itsekseni mitä kokoaisin haavelistalle...vaikeaa :)) Sulla on aika hyvä lista.

  VastaaPoista
 4. Hei, viikonlopun aikana selailin muutaman blogin linkkilistaa ja onneksi löysin blogiisi. Teillä on ihana koti ja makusi on hyvin samanlainen kuin minulla. Minun haavelistani olisi melko samanlainen. Tytölle hankittiin pinkki Jielden SI433 http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/2013/08/jielde-pinkki-jalkalamppu.html ja oma Jielde kuumeeni vaan kasvoi. Meille olohuoneeseen haluaisin yksisaranaisen rungon, mutta isompana loft versiona. Nappulat on myös ikihaavelistalla ja joululahjatoiveeksi olenkin hyvissä ajoin jo niitä kaupannut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saija, kiitos kommentistasi! Kiva kun löysit tänne ja mukava kuulla, että jaetaan samanlainen maku. Täytyykin klikata blogiisi hetimmiten uteliaana. :)

   Ihanaa viikkoa! :)

   Poista
 5. Haaste vastaanotettu ja toteutettu. Vielä pari vinkkiä ja kollaasiguru tekee tuloaan, huhhuh. Hauskaa oli, vaikka täytyy todeta, suutari pysyköön lestissään ja minä sanan säilässä :-) ps. arvaa riittikkö rahat hahaha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiva, kiitos!! Nyt lähdenkin heti kurkkimaan.. ja joo rahat loppuivat eka mullakin.. Kjeh. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground