TGIF

20. syyskuuta 2013


Se on perjantaiaamu, huomenta! Miten se onkin taas jo viikonloppu ovella. Viikot menevät kyllä niin hujauksessa. Onko perjantai viikon paras päivä?! En tiedä, ehkä.. Perjantaihin sisältyy aina jotain odotusta ja tavallaan myös uuden alkua. Tänään meillä erityisesti; menemme tutustumaan lillemanin päivähoitopaikkaan. Jännää.

Näistä tunnelmista, kivaa päivää!

//
Lovely friday is here. Let's enjoy it!!

8 kommenttia:

 1. Kyllä se minulla taitaa olla viikon paras päivä. :) Vaikka silloin onkin töitä, niin sitä hetkeä, kun töistä lähtee ja tietää, että saa pari päivää vain olla, ei voita mikään. ;)
  Ihanaa viikonloppua teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä. Sama fiilis itsellä on kyllä näin hoitovapaallakin; viikonloppu se on näinkin kun mies on kuitenkin kotona ja höllätään arjen rutiineista. :) Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Oijoi, joko se päivähoitojuttu on teilläkin käsillä! Meillä perjantai on tänään erityisen herkullinen, kun mulla on vapaa viikonloppu koulusta. Maisema vaihtuu viikonlopuksi, joten ei mene siivoillessakaan vappapäivät (vaikka aihetta ehkä olisikin..). Ihanaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!! Harjoittelu aloitetaan tämän vuoden puolella vaikka töihin itse palailen vuodenvaihteesta. Haluan lillemanille (=myös itselle) pehmeän laskun. Onhan hän vielä niin kovin pieni. Reipas ja niin sosiaalinen kuitenkin, että uskon kaiken lähtevän rullaamaan hyvin. Silti totta kai se jännittää.. Mutta nyt nautitaan näistä päivistä vielä täysin rinnoin!! Ihanaa viikonloppua sinne, jo hyvän kuuloinen vappapäiväkin siellä ollut. :)

   Poista
 3. Voi - se on suuri päivä teille kaikille kun pikku mies menee päivähoitoon. Hyvin se varmasti menee ja pikkuinen saa sieltä uusia kavereita ym.

  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu uskon näin.. Jännää se on silti, mutta onneksi ei ihan vielä aloiteta. :) Muskaristakin lilleman jo saanut kavereita, on niin kovin utelias ja halukas tutustumaan muihin lapsiin. <3 Viikonloppuja sinne myös! :)

   Poista
 4. Viikot ja vuodet kulkaa koko ajan vain nopeammin, ei meinaa enää vauhdissa mukana pysyä. Hoidon aloitus oli kyllä jännää aikaa, mutta onneksi kaikki meni hyvin.

  Meillä oli tänään hyvä perjantai, kun kauan haaveilemani matto postitettiin meitä kohden. Vaikea malttaa odottaa, että se saapuu kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lapsen myötä ajan käsite on kyllä niin muuttunut. Ei tässä perässä meinaa pysyä. Ja vasta ensimmäinen vuosi takana päin. :) Ihanaa kuitenkin, että aika ja muistot menevät käsikädessä lapsen kehityksen kanssa eikä niinkään kalenterin kanssa.. Hauskoja aikoja toddlerin kanssa elellään, ihana ikä.

   No siellä on odotusta tosissaan ilmassa. ;) Verkkokauppojen huono puoli on kyllä tuo ostosten odottaminen. Vaikka sitäkin kivempaa sen saapuminen. ;-) Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground