Keskiviikkoa

25. syyskuuta 2013


Pikaiset heipat näin keskiviikon myöhäisillasta! Kun blogissa on ollut hiljaista, on sitäkin enemmän tapahtunut ruudun toisella puolen. Makkariin on askarreltu uutta, muutettu ilmettä, askarreltu lisää, järkkäilty kotia muutenkin ja lennetty pitkin maita ja mantuja. Ja pari viime päivää olen viettänyt myös muistellen vuoden takaisia fiiliksiä ja päiviä.. Tämä alkuviikko kun vuosi sitten vietettiin Haikaranpesässä, Helsingin Kätilöopistolla. Ja näiden päivien tuloksena meille syntyi hirmuisen iso ja ihana, lähes viisi kiloinen lilleman. :) Huomenna torstaina on pikkumiehen 1-vuotispäivä, tosin varsinaiset juhlat ovat vasta sitten sunnuntaina. 

Ihmeellisen ihania aikoja... Sydän sykkyrällä ja kiitollisena jokaisesta päivästä!

Oli muuten pakko lainata tuo Lotta Agatonin webshopista bongatun julisteen lause näihin viime viikon kuviin.. Vanhoja räpsyjä eikä ehkä Teille niin mielenkiintoisia jorinoita, sopii tähän postaukseen. :) Toki tuo sopisi paitsi minun - niin miehenikin mielestä meidän seinällekin hirrrrveen hyvin. Mutta ei raaski tilata.. ehkä piirrellään vain tuo lause liitutaululle. :)

//
I just wanted to come say hey! I have had so much things to going on and haven't time to blog. I'll be back soon.. :)

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihanat kukat, samoja meilläkin on maljakossa : )
  Kyllä nuo lasten synttärit aina herkistävät, varsinkin ihka ensimmäinen!
  Lämpöiset onnittelut teidän pikkumiehelle! Sama juttu muuten noiden
  tekstiprinttien kanssa - en ole myöskään raaskinut tilata, kirjoitellut
  vaan itse sille liitutaululle tai lapuille : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Päivi. :) Sunnuntaina juhlitaan lähipiirin kesken, silloin voi herkistyä vielä kerran. En olisi arvannut miten ensimmäisen lapsen ensimmäiset synttärit liikuttavat näin paljon. Ja toinen ei ymmärrä vielä mitään. :)

   Poista
 2. Meillä oli eilen tytön 4-vuotispäivä ja samoja aikoja muisteltiin. Lasten kanssa aika rientää ja tuntuu kuin vasta just hän olisi syntynyt. Paljon onnea lillemanille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Sinne myös myöhästyneet onnittelut 4-vuotiaalle. :) Aika on saanut kyllä uuden käsitteen lapsen myötä.. Kehitys on huimaa!

   Poista
 3. Onnea lillemanille ja aurinkoista torstaita! :)

  VastaaPoista
 4. Hirmuisesti onnea yksivuotiaalle pikkumiehelle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground