Have a great day

19. syyskuuta 2013


Näillä torstaihin. Itselle tällä viikolla jokainen päivä on ollut toistaan hivenen parempi noin niin kuin henkisesti, mutta fyysisesti pirun flunssa meinaa vain kiristää otettaan. Laittakaapa kaikki poppakonstit jakoon miten teidän taloudessa hoidetaan syysflunssaa? Ystäväni kertoi eilen jostakin kamalasta viherjauheesta. Kuulosti just siltä, että siihen en lähde (vaikka kuulemma astronautitkin sitä käyttävät :)), mutta sitruuna-hunaja kombon rinnalle voisi kyllä jotain muitakin luontaishoitoja kokeilla?! :)

Torstai on toivoa täynnä. Hugs!

10 kommenttia:

 1. Kokeilepa sekoittaa kuuman veden joukkoon tuoretta inkivääriä ja hunajaa. :) Mukavaa torstaita!

  P.S. Tiesitkö muuten, että sulla on hirviösanavahvistus kommentin julkaisussa päällä? Se on aika ikävä kommenttia jättäessä kun pompsahtaa silmille ja saa aina arvuutella, mitä kummaa niissä lukee ja monesti joutuu päivittämään tsiljoona kertaa, että saa jonkun sanahirviön, josta voi vielä saada jotain selvää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina, tuota inkivääriä pitääkin kokeilla! :) Ja kiitos myös tuosta vahvistusvinkistä... itsehän en sitä näekään. Onko sulla kokemuksia tuleeko sen jälkeen kuinka spämmiä, en haluaisi laittaa hyväksyntää kuitenkaan päälle..

   Poista
  2. Mulla ei ole koskaan ollut sanavahvistus päällä Bloggerissa eikä spämmiä ole tullut kuin hyvin hyvin satunnaisesti. :)

   Poista
  3. Jes, kiitos, mäpä askartelen sen sitten pois! :)

   Poista
 2. Edellisen tavoin olisin ehdottanut inkivääriä, mutta Carmolis-Echinaforce yhdistelmä kuumaan veteen toimii myös. Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Echinaforc onkin tuttu, mutta en ole sitä moneen vuoteen käyttänytkään.. Taidan keitellä sekä inkiväärit, että kipaista hakemaan noitakin tippoja. :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Luin ensin, että mikä pää..:-) Siis Pakurikääpä.. tämä on nyt kyllä ihan vieras.. Löytyykö sitä jauheena jostain vai mitmitmit..? :) Kiitos mielenkiintoisesta vinkistä!!

   Poista
 4. Oletkos muistanut syödä sinkkiä? Viimeistään silloin kun flunssan oireet alkavat hiipiä, kannattaa aloittaa tehokas sinkkikuuri ja sitä kannattaa jatkaa koko taudin ajan. Se voi kuulema jopa ehkäistä flunssaa (jos sitä syö koko flunssakauden nnaltaehkäisevästi) ja vähintäänkin lyhentää sen kestoa.
  Lisäksi omia poppakonsteja on nenäkannun käyttö, valkosipuli, inkivääri, auringonhattu-uute ja c-vitamiini. Parhaillaan olen toipumassa flunssasta, kovin pahaksi ei tällä kertaa mennytkään. Olisiko näillä poppakonsteilla ollut vaikutusta? Mene ja tiedä...
  Pikaista paranemista sinule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnuElina, todella hyvä vinkki tuo sinkki. Olen muutenkin ajatellut aloittavani sinkkitabletit, mutta että ne tepsivät flunssaankin..

   Nenäkannusta en ole kuullut kuin hyvää, mutta en ole itse vielä hankkinut sitä. Kerran huuhdellut ystävän kannulla ja eihän se toki ensikertalaiselle mikään maailman miellyttävin kokemus ole. Jos olisin vielä taipuvainen poskiontelon tulehduksiin, ottaisin sen käyttöön kyllä heti..

   Tuhannet kiitokset näistä!! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground