Counting sheeps! Säästä tai satsaa

2. syyskuuta 2013


Mitä ihmettä, nytkö se laittaa tänne kuvia taas jostain ryppyisistä lakanoista.. 

No kyllä vaan. Pahoittelen, meillä ei ole mankelia ja en ole niin kodinhengetär, että silittäisin lakanat. Ei vain enää aika (ja mielenkiinto..) sellaiseen riitä. Joten valitettavasti, tittidii, esittelyssä puhtaat, ryppyiset lakanat.

Vasemman puoleiset lammaslakanat Ellos, oikean puoleiset By Nord.

Ajattelin kuitenkin vinkata näistä aivan ihanista lammaslakanoista jotka taannoin Elloksen alesta (tässä postauksessa oli siitä juttua) tilasin. Pidän lakanoissa oikein kovasta puuvillasta ja nämä ovat juuri sellaiset jämäkän karheat. Maksoivatkin vain jotain parikymppiä. Niin paljon kuin pidänkin By Nordin tuotteista, niin niiden viisinkertainen hinta vain ei ole vielä saanut ostamaan näitä lakanoita.. Euroja laskien, näillä lampailla nyt mennään ja näitä voi todella ilolla suositellakin. Sopivat muuten mainiosti noiden meidän H&M:n pellavatyynyliinojenkin kanssa, eikös? 

Samalla muuten pieni lukija-gallup; mitä pidätte näistä säästä tai satsaa-tyyppisistä postauksista, soisitteko näkevän näitä useamminkin? Aikaisemmin olen tehnyt tähän tyyliin vain yhden laajemman postauksen inspiraatiota työhuoneeseen/opiskelijalle..

Maiju

16 kommenttia:

 1. Joo, mä tykkään näistä postauksista.
  Lehdissäkin luen ne ihan tarkasti. :D

  VastaaPoista
 2. Moikka Maiju! Olet saanut sisustuskeijun vierailulle! Käyhän kurkkaamassa tarkemmin: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/09/sisustushaaveita.html

  VastaaPoista
 3. Just käväisin ihailemassa by nordin tuotteita, tyyriitä ovat. Kyllä minulle lampaat kelpaisivat...

  VastaaPoista
 4. Hauskat! Kyllä noissa kelpaa nukkua :).

  VastaaPoista
 5. Oiiij! Oispa kiva päästä laskemaan lampaita noin ihanissa lammaslakanoissa! :)

  VastaaPoista
 6. Joo, kiva idea ja aina mieluisaa luettavaa. Eli lisää vaan tulemaan. :)

  VastaaPoista
 7. Eikö sanan "sheep" monikko ole "sheep"? Ilman sitä s:ää lopussa? Ajattelinpa vain :)

  Hienot lampaat joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahhaa, ihan totta muuten!! Enpä blondi taas tajunnut. Painovirhepaholainen paitsi otsikossa niin itse tyynyliinoissakin. Hah! No ovat kivat silti. Jatkossa ainakin muistan tämän. Kiitos! Et nipottanut turhasta. ;)

   Poista
  2. ...ei ihme, että olivat alessa.. :-)

   Poista
 8. Hyvältä näyttää -myös ryppyisenä :)
  Mulla kanssa ei aika riitä lakanoiden silittämiseen.

  Mukavaa viikkoa

  Sanna

  VastaaPoista
 9. Meillä kanssa samat lakanat sängyssä ja ryppyisinä myös! ;) pakko oli tässä taannoin ostaa, kun olen noista by Nordin jutuista haaveillut. Tykkään kovin, mutta alaosa on mielestäni livenä turhan söhryisen tumma verraten freesiin tuotekuvaan... Kivoja tämmöiset satsaa, säästä -postaukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sielläkin tykätään näistä S-S-postauksista. :) Ja lammaslakanoistakin. Mä en edes huomannut alaosan tummuutta vs. tuotekuva, mutta totta, että kyllä vaan tuotekuvassa jalat näkyvät komiammin. :) Mutta enhän minä ollut huomannut tuota kirjoitusvirhettäkään tyynyliinoissa. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground