Kokeilu makkarissa

12. syyskuuta 2013


Tänään aamusiivoilujen lomassa koitin Hayn tray-sivupöytää toiseksi yöpöydäksi. Yöpöydät ovat olleet hankintalistalla jo jonkin aikaa ja trayt ovat olleet yksi ehdokas. Ja kuten aiemmin kirjoittelin, ei tämäkään pöytä ole vielä ihan vakiinnuttanut paikkaansa. Pidän siitä niin kovin ja haluaisin pitää sitä niin monessa paikassa. Täytynee hankkia toinen jossain vaiheessa?! Etenkin jos tämä yksilö muuttaisikin makkariin.. Hmm.. Ilme raikastui kyllä. Harmaa iso peilimme on alkanut kyllästyttää massiivisuudellaan, vaikka paikka onkin nyt mitä käytännöllisin ja parhain tällä hetkellä isolle peilille. Se vie silti niin paljon tilaa tuosta sängyn vierestä, eikä sen edessäkään oikein mikään pikkupöytä (ne kaikki kaksi joita olen koittanut..) ole istunut. 

Hay tray-sivupöydän tilalla on tähän saakka ollut massiivinen peili, noin 2 metriä korkea. 
No, katsotaan.. Toinen mikä niin kyllästyttää on tuo nojatuoli (puhumattakaan kattovalosta.. joo muutos on vaiheessa).. Ugh. Mutta koska olen luvannut miehelleni hänen saavan säilyttää sen, niin siihen on tyytyminen. ;D Sehän on Ikean, mutta sitä hän on raahannut mukanaan ensikodista Hollantiin saakka ja takaisin. Joten voihan sitä tunnearvoa olla pian 10-vuotta vanhalla Ikeallakin. Tuunasin sen nyt Nordalin lampaantaljalla. Pitkäkarvainen yksilö jota tietenkin lilleman tykkää repiä. Eli katsotaan kauanko se tuossa loppujen lopuksi on. :)

Kaksi eri tyylistä ja funktionaalista asiaa toki, mutta silti mitäs tykkäätte, pöytä vai peili?

//
I tried today our Hay tray table to the bedroom. I really like it a lot and think about have to buy another one to bedroom as well. I have tired of the big mirror next to the bed. It is so massive and clogs the space. Sure, it is at the moment very well located and maybe there is no better place to it. But maybe I could get new, smaller mirror to our hallway.. Need to think about this. But what do you think; which one do you like more table or mirror? :)

18 kommenttia:

 1. Molemmat käy hyvin:)! Kaunista! Itse ehkä valitsisin kuitenkin tuon peilin tuohon, koska rikkoo korkeudellaan muuten melko matalaa yleisilmettä tuossa sängyn luona (siis pöydän kanssa siinä olisi matalana juttuna tuo nojatuoli sekä sänky). Tykkään, että on erikorkuisia juttuja vierekkäin, ettei kaikki ole samalla tasolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi. :) Hyvä kommentti, totta turiset korkeuksien suhteen. :)

   Poista
 2. Minä taas tykkään pöydästä enemmän :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vekarus kommentista, itsekin kallistun pöydän suuntaan. :)

   Poista
 3. Pöytä on todella hyvä tuossa, sekä tyylikäs. Peili on aika massiivinen tuossa, jos sille löytyisi parempi paikka. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. :-) Kiitos kommentista, sekin hyvä, mutta pöydän puolelle taidetaan kallistua. :)

   Poista
 5. Minä olen pöydän kannalla :).

  VastaaPoista
 6. Pöytä kyllä keventää huonetta kovasti, tai ainakin tätä nurkkaa huoneesta :). Eli ääni sille.

  VastaaPoista
 7. wonderful!! love this minimalism:)
  please visit me in free time:)
  http://mesmerize87.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti pöytä. Peili myyntiin vaan ;) t. Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisitko halukas ostamaan? ;) Otan tarjouksia vastaan sähköpostiini platefuloflove@gmail.com ;-))

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground