1 SOFA IN 4 WAYS - Part one

17. syyskuuta 2013


Sain taannoin jostain ulkolaisesta blogista idean tähän postaussarjaan. Olin ajatellut tehdä kolme erityylistä kollaasia, mutta tämä väkisinkin venyy nyt neljään. Meinasin venyttää myös viiteen.. No katsotaan, jos vaikka joku bonus vielä tuleekin. ;) Sohvan ympärille olen koonnut siis lempparijuttujani ja koska pidän niin eri tyylisistä jutuista, niin niitähän löytyy.

En valinnut tähän nyt omaa lempparisohvaani, koska se edustaisi liikaa tiettyä tyyliä. Enkä löytänyt itse asiassa kyllä sopivaa kuvaakaan siitä. Mennään Hayn Mags-sarjan sohvalla, joka mielestäni on vaikkakin moderni ja muhkea, niin myös riittävän yksinkertainen toteuttaa eri tyylejä. En ole nähnyt ko. sohvaa livenä, joten toki se saattaisi vaikuttaa kollaaseihin?!

Ensimmäiseksi kokosin hieman industrial-henkisen, jopa maskuliinisen tyylin. Sopisi hyvin vaikka poikamiesboxiin vai mitä mieltä? :) Mustavalkoisen, betonin ja konjakinvärisen nahan liitoksi sopii mielestäni mainiosti myös kupari.

Seuraavassa kollaasissa sitten taas jotain ihan muuta. :) Kivaa tiistain jatkoa!

Ps. Tästä samalla voisin heittää haasteen ilmoille halukkaille bloggareille: eli kokoa oman tyylisesi  kollaasi oman lempisohvasi ympärille. Tai jos haluat neljän viikon haasteen, tee kuten minä ja kokoa neljä erilaista tyyliä saman sohvan ympärille ja esittele niistä yksi per viikko.

Sohva/sofa - Hay Mags, jalkalamppu/floor lamp - Jieldé zigzag, Matto/carpet - Ikea Stockholm, Kattolamppu/pendant lamp - House Doctor, Tyynyt/pillows - Etsy.com, Betonipöytä/coffee table - House Doctor, Kynttelikkö/candle holder - Kubus By Lassen

//

I wanted to try something different here in the blog. I like so many styles and I have so many favorite products. Now I decided to collect them around the one sofa with the four different styles. Here is the first collage; it's quite industrial style, almost masculine. The three others will be something different. :)

7 kommenttia:

 1. Heip! Mielenkiintoinen idea, ja harkitsen haasteeseen tarttumista! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo combo voisi kotiutua vaikka meille! Hauska idea toteuttaa tyyli yhden elementin ympärille.

  Mulla odottelee merkkilistahaaste vielä koneen uumenissa. Jospa tuokin juttu näkisi vielä päivänvalon tämän vuoden puolella ;)

  VastaaPoista
 3. i love the combination of the dark grey and the brown!!!!

  DECOlife
  xxXx

  http://decolife-mag.blogspot.gr/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground