Päivän poiminta

14. elokuuta 2013


Olen landella. Sade ropisee kattoon, lilleman tuhisee vieressä päiväunillaan. On hämärää ja lämmintä. Mukavaa. Ajattelen ja ikävöin miestäni joka puurtaa kaupungissa. Mietin täällä olevia vanhempiani, päivän ostosreissua ja iloitsen siellä tehdyistä löydöistä. Olo on kiitollinen. Miten ihanaa on olla täällä. Juuri nyt, keskellä viikkoa, keskellä arkea. Masu on täys siikaa ja paistettuja perunoita, fenkolia, kesäsipulia, parsaa, kesäkurpitsaa ja muita tuoreita vihanneksia, puhumattakaan hävyttömän hyvästä omenaviineristä. Voisiko ihminen olla enää onnellisempi?? No voisi tietenkin, jos se mieskin olisi täällä. ;)

Surffailin myös kännykällä Pinterestissä ja löysin tällaisen quoten: "HOME IS WHERE THE WIFI CONNECTS AUTOMATICALLY "

Repesin. Onneksi lilleman ei herännyt. Paitsi hauska, niin myös osuva. Puolet sydämestäni on täällä kun poikanikin on ja puolet kotona missä mies ja se wifikin on. "Home is where your heart is" on niin old schoolia..

Sellaista tähän keskiviikkoon. Hauskaa iltaa sinnekin! :) 

Ps. Kuva on otettu alkuviikosta kotona. Kirsikat olivat niin herkullisen näköisiä uudessa kirppiskulhossa ja Bauhausista on jälleen raahattu uusi marmorilaatta tarjottimeksi.. 

//
I'm at the summer house at the moment. My boy is sleeping next to me and it's raining. I feel very grateful and blessed. I watched Pinterest through my phone and found this quote "Home is where the wifi connects automatically". Haha, I start laughing. How funny and how true.. "Home is where your heart is" is so old school.. Half of my heart is at home because my husband (and the wifi ;)) is there and the other half is here=my son.. So this is how it goes these days. :-) Funny wednesday. :)

5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground