Le petit bebe

3. elokuuta 2013

Kuva Katri Kapanen

Näistä riemukkaista tunnelmista aurinkoista lauantaita. :) Kuvahan on meidän Glorian Koti-lehden jutusta ja otettu viime toukokuussa (valokuvaaja Katri Kapanen). Hauskaa, että näissä kuvauksissa lilleman oikeasti seisoi ensimmäistä kertaa omassa sängyssään. Ja heti pääsi lehteen. ;) 


Mutta tämä nyt ei ollut se postauksen aihe, vaan ajattelin vielä jatkaa noista lakanoista. Lakana-ale postauksessa tuumin hankkivani meille jälleen H&M:n pellavalakanat (ja itseasiassa tässä välissä jo tilasinkin ne, kuten sorruin myös Elloksen lakana-aleenkin..) 

Tämän kesän lillemankin on kokonaan nukkunut pellavalakanoissa. Ne ovat ihanan vilpoiset ja kestävät hyvin jatkuvaa pesua ja rumpukuivausta. Siis ainakin nämä Henkan Le betit bebe-kuvioiset pellavat. Olen ollut todella tyytyväinen, vaikka ensin pitkään mietinkin niiden hankkimista. Ovat kyllä maksaneet itsensä takaisin moninkertaisesti.


Osaatteko sanoa, miksi pellavaa ei suositella alle 1-vuotiaille?? Onko se vain tyyliin "älä jätä yksin lastasi pussilakanan kanssa" vai miksiköhän lakanoiden mukana on suositusikä 12 kk?! Älkää nyt pitäkö minua vastuuttomana äitinä kun sitä vasta nyt ihmettelen.. En ole kuitenkaan nähnyt niissä mitään hengenvaarallista. :-)

Onko muuten joku muukin huomannut/painiskellut lasten lakanoiden ja täkkien kokojen kanssa? Meillä on edelleen äitiyspakkauksen täkki käytössä ja onpa ollut vaikea löytää siihen oikean kokoisia ja kivoja pussilakanoita. Ja sitten kun oikean kokoinen pussilakana löytyy, niin tyynyliina onkin väärän kokoinen. Ärsyttävää. En voi kyllä myöskään lakata ihmettelemästä miten lasten pussilakat voivat monesti maksaa huomattavasti enemmän kuin aikuisten lakanat. Jos olisi ompelukone, niin tekisinpä kyllä niin mielelläni näitä itse.

Palailen vielä eilisiin Asuntomessu-tunnelmiinkin myöhemmin. Ajattelin, etten niistä erikseen blogin puolelle tekisi juttua, mutta täytyyhän päivä summata yhteen. Vaikkakin lyhyesti. :)

Nyt ulos aurinkoon. Ihanaa lauantaita!

//
My son have these lovely linen from H&M. Very good sheest, I really can recommend these.

4 kommenttia:

 1. Tuo suloinen lilleman-kuva sulatti sydämeni jo lehtijutussa :).

  Saman lastenlakana-asian kanssa on täälläkin painiskeltu, niin ärsyttävää!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo eka kuva! Itse ompelin lakanat. Tosin eihan silla tyynyliinan koolla pitaisi olla niin valia, kun ei kai pienilla edes kayteta tyynyja, ei meilla ainakaan kaytetty, ihan vaan sita tyynyliinaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän sitä tyynyä vielä ole käytännössä tarvittu aiemmin, mutta on meillä se alusta saakka ollut lillemanin sängynpäädyssä tuplapehmusteena pinniksen pehmusteiden lisäksi. Ihan kiva kun on samaa settiä kaikki, vaikkakaan ei välttämätöntä..
   Kivaa su! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground