OK - omin käsin

24. elokuuta 2013


Eilen vietettiin upean ja odotetun "OK-omin käsin" -kirjan julkkaribileitä. Kiitos vielä kirjailijarouvat Riikka Kantinkoski & Susanna Vento! Itse juhlista löytyy vain pari kuvaa Instagramini puolelta, en oman kameran kanssa päässyt oikein heilumaan kun lilleman oli mukana. Mutta nautin sitäkin enemmän tunnelmasta ja ystävien tapaamisesta. Julkkarifiiliksiä voi kurkkia ainakin Hunajaista-blogin puolelta. :)


Mutta itse kirjaan. Ahmin sen läpi jo illalla ja selailin vielä tänään aamullakin kahvikupposen äärellä. Mistä erityisesti pidän, niin ohjeita on eritasoisia helpommista vaativampiin. Kirjasta siis todellakin löytyy jokaiselle jotakin. Ja myös uusia, yllättäviäkin ohjeita.


Ja kuvat. AWH. Eihän sitä toki muuta odottanutkaan, mutta silti kirjan kuvat ja graafinen ilme ylittivät odotukseni. Karkkia joka sivulla, upeita stailauksia ja pysäyttäviä fiiliskuvia (kuten tämän postauksen tuo ensimmäinen kuva). Valokuvat on tietenkin ottanut itse Riikka Kantinkoski.


Omat viisi suosikkiohjettani jotka haluan ja ainakin yritän ajan salliessa toteuttaa ovat Timanttivalot, seinälokerikko (näkyy alimmassa kuvassa), inkkaripäähine, keinu ja tiipii (ollut niiiiin pitkään mielessä, että nyt se on tehtävä!)


Kirjaan voi tutustua WSOY:n sivuilla lukunäytteen kera ja maanantainahan tämän löytää myös kauppojen hyllyiltä. Ei kun hakemaan oma kappale ja haastankin sitten teidät kertomaan mitkä ovat omat TOP 5 projektianne?! :)

Nyt eteisen muutoksen kimppuun, uusi vaaterekki on vihdoin tullut, jeee! Tästä lisää myöhemmin..

//
New OK-book is here. Pictures from the book. You can order it from here

2 kommenttia:

 1. Tuo kirja pitää saada käsiinsä! Odotan innolla teidän eteisen muutosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä upea opus. Ja kyllähän upeita naisia on hyvä tukea. Lisää tällaisia. :)

   Toivottavasti päästään pian eteisen muutosta katselemaan.. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground