Cirkus

17. elokuuta 2013


You know, life is like a cirkus. First you get exited then you laugh and then you cry and before you know it, it's over. So make sure you got enough popcorn and good company and enjoy the show.

Löysin tämän hauskan julisteen eilen Nudge-nimisestä kaupasta Yrjönkadulta. Aivan ihastuttava liike, joka kotisivuillaan kuvaa itseään "ekologisten ja eettisten vaihtoehtojen iloiseksi tavarataloksi". Osuuskuntana toimivan Nudgen tiloista löytyy niin sisustustuotteita kuin vaatteitakin ja samassa yhteydessä toimii myös kahvila Rulla. Itselle tämä oli täysin uusi tuttavuus, mutta ihana sellainen. 

Kuvan juliste on Muumurun, uusi tuttavuus minulle sekin. Hauska. Nyt popcorneja ja hyvää seuraa tähänkin viikonloppuun! :)

//
Yesterday I found a new store from Helsinki called Nudge. I buy this nice poster from there. It's designed by Muumuru. Have a popcorn and good company for this weekend as well. :)

4 kommenttia:

 1. TOsi kiva printti! Oon sitä jonkun muunkin blogissa ihastellut. Harmi, kun täällä meilläpäin ei juuri ole mitään printtejä tarjolla. Onneksi on nettikaupat ja onneksi pääsen kohta Köpikseen. Siellä mun ostoslistan huipulla keikkuu juurikin pari kivaa printtiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi on verkkokaupat.. ehkä enemmän itsekin ostan kuitenkin netistä kuin perinteisestä kivijalasta. Pitäisi kyllä tukea enemmän etenkin näitä paikallisia pieniä yrityksiä. Täytyy ryhdistäytyä tällä puolella. Tosin shoppailua ei tarvitse enää ainakaan lisätä. :)

   Ihana Köpis, sinne minäkin pääsen onneksi marraskuussa. Ja sinne taidan nämä syksyn shoppailutkin nyt sitten kuitenkin säästää.. Eli se siitä ryhtiliikkeestä. Mur?! :)

   Poista
 2. Ihana! :) Itse olen himoinnut Muumurun vastaavaa pyöräaiheista julistetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, pitääkin tutustua vielä tarkemmin heidän kokoelmaansa netissä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground