Auringonsäteet olohuoneessa / The sun in the livingroom

22. maaliskuuta 2014


Meillä herätään nykyisin aina kuudelta. Oli arki tai viikonloppu. Siitä pitää huolen tietenkin tuo rakas nahkavekkarimme, joka herää heti auringon noustessa. Mutta olemme oppineet rakastamaan näitä aamuja. Viikonloppuisin päivät tuntuvat niin pitkiltä, ja etenkin auringon nousua ja säteiden kiipeämistä sisälle aamuhämäristä on niin ihana seurata. Tänä aamuna säteiden saapuminen olohuoneeseen toi mukanaan jo kesän tuntuakin. Olo on niin onnellinen.

Ja ai että olen niin ihastuksissa tuosta House Doctorin tarjoiluvaunusta edelleen. Tiirinkosken Tehtaalta voi kysellä kyseistä vaunua jos se kiinnostaa. Thonet sopii sen rinnalle mainiosti. Ehkä huomenna mallaillen noita tuoleja jo ruokapöydänkin ääreen.

Aurinkoista lauantaita, erityisen nautinnollista sellaista!

/
Love the feeling when you feel that summer is coming. Early in the morning sun was shining to our living room. It made me felt so happy. And I'm still so in love with that trolley from House Doctor. Pure love! The Thonet chair next to it is so perfect. Maybe tomorrow I will test these new chairs at to our dining table. 

Have a lovely saturday, enjoy the sun!

8 kommenttia:

 1. Niin kaunista edelleen, huokaus ♥

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja raikasta. Otsikko olis sopinut myös mun eiliseen postaukseen.. ;)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sally. :) No niinpä olisikin sopinut. Samoissa tunnelmissa muutenkin.. On tuolla auringolla ihme voima. :)

   Poista
 3. Täälläkin on nautittu kevään aamuauringon säteistä, tykkään tosta rajusta valo/varjoleikistä. Meidän ruokailutilasta yritin vangita samoja valotunnelmia viimeviikon postaukseen. :) Ihanaa viikonloppua ja nautinnollisia aamuja kanssaherääjille!

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta samoin sinne. Toivottavasti saadaan seurata enemmän kuin vähemmän auringon leikkejä.. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground