Easy linen

19. elokuuta 2013


Täältä ryppyisten pellavalakanoiden alta hyvää yötä! Meidän petaus on hyvin harmaa, nyt vielä harmaampi kun H&M:n tummat pellavatkin tulivat mukaan. Tänään kaivoin myös ensimmäisen lampaan taljan esiin. Nyt meillä todella ollaan valmiita syksyyn.

Kauniita unia!

//

From middle of the wrinkled linen sheets good night! Our Bedding is very gray, now even grayer when H&M's Dark Linen came along. Today, I dug out the first sheep's skin as well. Now we really are ready for autumn!

Sleep tight!21 kommenttia:

 1. Olen himoinnut noita tummanharmaita lakanoita myös, mutta näyttävät kuvissa vähän turhan ruskeansävyisiltä... Onkohan vika mun näytössä/silmissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne mun mielestä ovat ihan mustanharmaat. Eivät taita mielestäni yhtään punaiseen/ruskeaan. Näyttö voi kyllä vääristää.

   Ja totta muuten, että tuossa alemmassa kuvassa etenkin nuo meidänkin näyttävät ihan mudan ruskeilta! Ovat kunnon harmaat kyllä. :)

   Poista
  2. Kiitokset, uskallan siis painaa nettikaupassa osta-nappia :)

   Poista
 2. Hejsa, love grey but not when the weather is grey :) we also have to soon make some arrangement as the weather here is getting little crazy :)
  Kram
  Marketa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, the grey weather is not nice at all. :/ Today was sooo ugly weather in here as well, but grey at home and inside is made for cosyness. :)

   Poista
 3. Oih. Voisin nukahtaa tuohon kuvaan. Kaunista!

  VastaaPoista
 4. Niin muhkea ja houkutteleva, että voisi tuosta päästä hypätä sekaan vauhdilla :)

  VastaaPoista
 5. kauniin näköistä ja pellava on niin ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Täälläkin pellavalakana :), ehkä munkin täytyy hommaa... T. Poopy hat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poopy hat!!! :D hommaa pois, luin jostain, että helppo pestä siinäkin tapauksessa jos hatun lierit vuotaa...

   Poista
 7. Peili, valosarja ja sängyn harmaa kattaus on kerrassaan hurmaava. Harmaan himo on iskenyt minuunkin ja uudet pellavalakanat odottavat paketissa. Mistä olet löytänyt tuon ihastuttavan kudotun torkkupeiton?

  t. Harmaaseen hurahtanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) torkkupeitto on H&M Homen. Keinokuituinen, mutta todella pehmoinen ja ihana. Suosin aina luonnonmateriaaleja muuten, mutta tässä tein poikkeuksen jota en myöskään ole katunut. Ollut puolisen vuotta käytössä ja edelleen moitteeton.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground