DIY: Marmoroidut säilytysrasiat // marbled boxes

13. elokuuta 2013


Tässä sadepäivälle hauska ja helppo tuunausprojekti. Olen säästänyt joitakin hyvän kokoisia ja kunnon pahvista valmistettuja tuotepakkauksia ja ajatellut, että päällystän ne kun sopivaa paperia löytyy. Eilen Bauhausista löytyi; nimittäin marmorikuvioista kontaktimuovia ja vielä useammassa värissä. Ostin sitä vaaleana ja mustanharmaana kun en osannut päättää kumpi on kivempi. Intouduin päällystämään kolme erilaista rasiaa, kuvissa niistä nyt kaksi jotka päätyivät korurasioiksi.

Kuvissa muuten vilahtaa myös yksi kirppislöytö viime viikolta; kullan värinen, metallinen pikkulaukku silkkivuorella päätyi koristeeksi pukeutumispöydälle.Myös Ikean vanha kehys sai marmoroidun pinnan. Tästä tuli mielestäni todella kiva. Kun olen keksinyt siihen sopivan printin (tai ehkä teen siitä liitutaulun eteiseen?!) ja paikan niin laitan paremman kuvan. :)

Näihin helppoihin tuunailuihin tarvitset siis vain kontaktimuovia, sakset ja jotain mitä päällystää. How simple and fun is that?!

//
I have saved some of the product packaging and thinking to wrap up them for nice paper. Yesterday, I found some nice marble patterned self-adhesive plastic  from the Bauhaus.  I made three boxes. Two of them are now jewelery box.

Just measure and cut out the marble plastic the size of the box. Then cover the whole box with the plastic. Very nice and simple DIY. You only need an empty boxes, siccors and self-adhesive plastic.

I also covered one old picture frame. It looks really nice. When I have decided what print to put in it and where to put it I will took some better pictures of it.

14 kommenttia:

 1. Ihan huippukiva idea! En tullutkaan ajatelleeksi, että marmorikuviota saisi kontaktimuovillakin. :)

  VastaaPoista
 2. Wau!! Miten hieno idea!!! En oo koskaan nähnyt tuollaista kontaktimuovia. Kiitos superista ideasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että sielläkin innostuttiin. Bauhausista löytyy eri värisiä ja levyisiä kontaktimuoveja, kannattaa piipahtaa siellä! Hinnatkaan eivät huimaa.

   Poista
 3. Hienolta näyttää, vois testailla joskus itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testailemaan vaan. Kuvionhan ei tarvitse olla marmori jos siitä ei tykkää. Kuten em. niin Bauhausista löytyy myös mm. erilaisia puukuoseja. :o)

   Poista
 4. Tosi kivat!

  Mä olen tuollaista ostanut kerran Lidlistä ihan tosi tosi halvalla ja päällystin sillä keittiön ruskeat kukkakaakelit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wautsi. Monikäyttöistä kamaa. Ja tämä nimenomaan kait kaakeleihin ja kaapinoviin oli tarkoitettukin. :)

   Poista
 5. It looks incredibly cool. Thats DIY I would like to try... if I find tappe with will like. :)
  Kram
  Marketa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Marketa. I like this kind of easy DIY and looks pretty nice as well. ;-)

   Poista
 6. Onko tietoa löytyykö vastaavia kontaktimuoveja muualta kuin Bauhausista? Todella upea idea ja lopputulos! Jotain vastaavaa tahdon itsekin toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskon, että löytyy, mutta valitettavasti en osaa suoralta kädeltä sanoa mistä. Tiimarista kävin joskus kyselemässä ja sieltä ainakaan ei löytynyt. :( Joku vinkkasi täällä, että oli ostanut marmorikuvioista kontaktimuovia Lidlstä. :)

   Poista
 7. Hauskan näköisiä! Katselin tällaisia myös Annaleenas Hem -blogissa jokin aika sitten. Jos meillä ei olisi juuri rempattu, kokelisin varmaan tuunailla vanhoja kaakeleita marmorinnäköisiksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, kävin kurkkimassa ja hyvännäköinen tuunaus oli siellä. Siistimpi kuin meikäläisen. ;) Olisi hauska nähdä miltä tällä kaakelit näyttäisivät! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground