Heippa heinäkuu

1. elokuuta 2013

Leftover from blogpost Goldish and one extra photo :) from summer girl
Blogpost Todays bedroom
Blogpost Ruusukultaa ja marmoria

Heinäkuun kotitunnelmia vielä lyhyesti. Heinäkuu oli ihana lomakuukausi ja blogissakin nähtiin tunnelmia niin Italian lomamatkaltamme kuin uimarannaltakin. Kotona ei paljon tapahtunut. Sisustuksen osalta keskityin lähinnä haaveilemaan ja suunnittelemaan uutta kotiin, mm. olohuoneeseen ja eilen näittekin eteisen suunnitelmia.

Heinäkuussa blogini liittyi myös Indiedays Inspiration rinkiin, esittelin kotini Glorian koti-lehtijutun kuvin ja nämä kuvat ovatkin levinneet useampiin - etenkin ulkolaisiin -blogeihin. Paljon olen saanut myös uusia lukijoita ja riemastuttavaa nähdä, miten paljon teitä jo onkin myös Bloglovinin puolella. Siellä kohta 200 rikki. :) Upeaa! Ja mikä ilostuttaa vieläkin enemmän, on ihanat kommenttinne ja aktiivinen osallistumisenne. KIITOS!

Heinäkuu oli unelmia ja suunnitelmia, joita syksyn aikana aletaan toteuttamaan. Mutta vielähän on kesää jäljellä, toivotaan ainakin intiaanikesän yllättävän. Ihanaa elokuun alkua. <3

Maiju

//

Still briefly back in july. July was more a wonderful holiday month and on blog you saw the moods from our Italian vacation and from the beach. Also I presented livingroom dreams and plans to our hallway.

In July, my blog was also associated with Indiedays Inspiration community, I presented my home and these pictures have spread in many blogs. I have also received a lot of new readers and exhilarating to see how much already; in the Bloglovin there's a broken section 200. :) Great! And what will be delighted by even more, is the lovely comments and your active participation. THANK YOU SO MUCH!

July was dreaming and planning. Soon you will start to see the implementations. Wonderful beginning of August. <3

Maiju6 kommenttia:

 1. Aurinkoista ja inspiroivaa elokuuta sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Oi mikä blogi, kiinni jäin! Ihanaa elokuuta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Mun täytyy tulla vierailulle myös pastellimajaan, kuulostaa herkulliselta. Kivaa viikonloppua! :)

   Maiju

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground