New York kotiin

6. elokuuta 2013


Olen ihan hurahtanut näihin David Ehrenstråhlen karttaprintteihin. Näitä "travel guide"-printtejä löytyy mm. Pariisiin, New Yorkiin & Bombayhin.


Pariisi on yksi lempparikaupungeistani, mutta koska en itse ole koskaan käynyt New Yorkissa ja haaveilemme mieheni kanssa yhteisestä lomasta sinne, kotiutuisi näistä meille New York.


Nyt pitäisi vain osata päättää, kotiuttaako tämä karttaopas Manhattanille... 


...vai opas New Yorkin monumenteista??! Ihania ovat molemmat. 


Ovatko nämä teille tuttuja? :)

//
Loving these David Ehrenstråhls travel guide-prints. I would love to have guide to New York. Just need to decide which one to buy; guide to Manhattan (map) or New yorks monumental guide. What do you think of these? :)


10 kommenttia:

 1. Voi Pariisi on minunkin ehdoton lempikaupunkini!
  Onko tietoa mistä näitä julisteita saisi näppärimmin?

  Nykin matkasta meilläkin haaveillaan, kun ystäväpariskunta muutti sinne juuri pariksi vuodeksi asumaan. Ehkä keväällä sitten reissua sinnepäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta myguideto.se sivuilta saa. :-) Ehdin tilata sieltä jo meillekin. :)

   Poista
 2. Meiltä löytyy tuo kartta, tuota toista en ole tiennyt olemassa olevankaan. Tykkään henk koht silti kuitenkin enemmän tuosta kartasta. Tosin oon suunnistanut 2/3 elämästäni, johtunee siis myös varmasti siitä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;-) Mies äänesti kartan puolesta, meillekin nyt tulossa sellainen. Jee! :)

   Poista
 3. kiitos ihan älyttömästi vinkistä... nimittäin oon metästänyt tuota New York printtiä meille ja luulin jo et pitää luovuttaa ;) taidanpa pistää tilauksen samantien..

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että tämä oli avuksi. Luulen kuule, että tuo verkkokauppa on vastikään auennut, koska mielestäni kävin noilla sivuilla viikko-kaksi sitten eikä silloin shopia vielä ollut..

  VastaaPoista
 5. Manhattan ehdottomasti! Sopisi muuten minunkin kotiin...

  VastaaPoista
 6. Meiltä löytyy myös tuo New Yorkin kartta, josta kuva Kuistin kautta -blogissani
  Voisin kotiuttaa toisenkin lempikaupunkini Pariisin ilomielin, jos olisi vain sopiva paikka. Meidän oma löytyi Tukholmasta NK:lta. Tuo nettiputiikki on kuitenkin varmasti kätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Tukholmaan kun eijuuri olla menossa, muutenhan sieltä sen olisin napannut, kuten yhden toisenkin julisteen olisin käynyt hakemassa Fotografiskan museokaupasta. Sieltä ei harmi saa tilattua Suomeen.

   Huomasin muuten juuri, että meidän kaikki julisteet ovat ruotsalaisia. :-))

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground