Living room today

27. elokuuta 2013


Ulkona paistaa aurinko ja saamme edelleen nauttia loppukesän helteistä. Syksy on kuitenkin jo saapunut meidän olohuoneeseen. Kynttilöitä, tyynyjä, torkkupeite ja talja ovat kaivettu esiin. Myös viherkasvivillitys on iskenyt ja taas on uusi puska kotiutunut ikkunalaudalle. 

Mites siellä, joko siellä on mieli syksyn jutuissa? 

//
The sun is shining and we still get to enjoy of the summer heat. But autumn has already arrived in our living room. Candles, more pillows, blanket and pulley... Also, a green plant madness has hit upon me and we again have a new one on the window sill. 

6 kommenttia:

 1. Todella on jo mieli syksyn pimenevissä illoissa ja tunnelmallisessa kotoilussa! Torkkupeitot ja kynttilät olisi varmasti jo sopivaa kaivaa esille. Jotenkin vain olen yrittänyt pakoilla tulevaa syksyä ja huijata itseäni että kesän loppuminen ei ole vielä lainkaan lähellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jotenkin mä itse huomaan, että syksy on jo hiipinyt mieleen, vaikka ilma on jotain ihan muuta. :) No nautitaan molemmista, lämpimistä päivistä ja pimenevistä illoista. Harvinaista herkkua näinkin! :)

   Poista
 2. Oi, ihastuin teidän olkkariin :)
  Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kiva kuulla. Ilmettä on niin helppo muuttaa tekstiileillä ja tavaroilla. :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä kivan ja tyylikkään näköistä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground