Eteisen uudet // Hallway

28. elokuuta 2013


Viikonloppuna ehdin jo lupailla eteisen muutoskuvia, mutta himmailen niitä vielä. Keskeneräistä on, mutta joka tapauksessa parit hankinnat ajattelin ainakin puolittain esitellä.

Ensiksikin tämä kauan himoittu vaaterekki jota sunnuntaina jo hieman kiroiltiinkin.. Ongelmaksi meinasi muodostua kiinnitys ja siinä erityisesti kattomateriaalimme, mutta onneksi on internet ja asiantuntijat rautakaupassa ketkä neuvoivat oikeanlaisen kiinnityksen kanssa. Tätä tietysti olisi kannattanut miettiä jo ennen kuin klikkaa sitä tilaa-nappia, mutta aina järkeni ei toimi niin nopeasti. :-) Arvokas investointi, jota olen toooodella pitkään miettinyt. Perustelin tämän kuitenkin sillä, että kyseessä on paitsi uniikki, niin klassinen kaluste joka on monikäyttöinen ja käy useampaan muuhunkin eri tilaan kuten makkariin tai  kodinhoitohuoneeseen. Sitäpaitsi skandinaavista designia, ja käsityötä. Siinähän tuo kiteytyy miksi säästötili pistettiin laulamaan..


Naulakko on siis Annaleena Leinon suunnittelema. Vaikka olen livenä tämän nähnyt mm. Asuntomessujen Majassa, yllätti tämän keveys. Ei ollenkaan niin massiivinen kuin olin meidän eteiseen sen kuvitellut. Mutta parempi näin. Ihanan ilmava, mutta kuitenkin särmikäs. I do like it a lot!


Henkarit vaihdoin samalla myös; meillä oli jo ennestään näitä Hayn kuparinvärisiä kevyitä henkareita ja nehän sopivat tähän kuin nenä päähän. Olin ehtinyt tilata näitä jo lisääkin Finnish Design Shopin alekoodilla ja eilen posti kiikutti sopivasti nekin.


En sitten huonompaa kuvaa tähän saanut.. sorry, mutta säilytyskaluste on niin tuttu, että tietänette mistä tässä on kyse. Tätä arvoin pitkään, oli tarkoitus hankkia kaluste mihin saa vielä alle vuoden ikäisen lillemanin kengät, ulkohaalarit, kuravaatteet ja pipot, kaulaliinat ja hanskat. Päädyin lopulta Kartellin Componibiliin, koska paitsi, että siinä on juuri sopivan verran lokeroita (alinna pikkumiehen kengät, keskellä haalarit ja ylhäällä hatut yms.), niin se on helppo pitää puhtaana muovipintansa ansiosta (ne kengät..), siinä on riittävästi laskutilaa vaikka Ikeasta tuollaisen keino-viikunapuun siihen päälle jo iskinkin ja tämäkin on monikäyttöinen kaluste. Eli tulevaisuudessa saattaa päättyä yöpöydäksi, sivupöydäksi, kylppäriin tmv. Ja jos tarve vaatii, tälle saa aina samanlaisen kaverin (lilleman kasvaa ja näin ollen kengätkin..). Musta nyt oli tilan vuoksi helpoin värivalinta, pysyy paremman näköisenä eteiskäytössä.


Takaseinässä on vielä vanhan rekin jäljiltä reiät paklattuina, mutta maalipinta uupuu. Siksi tuollainen random kuva hieman hassussa paikassa. Olen jäänyt miettimään mitähän tuohon takaseinään sittenkin keksisi. Piti vetää ihan vain valkoisella, mutta kyllä se nyt jotain kaipaisi. Harmaan sävyinen kalkkimaali? Jokin tapetti? Rivistö kehystettyjä kuvia?

Mitäs te tuumitte, vinkkejä, ideoita? :)

//
We are doing some update to our hallway. There is still unfinished, but I wanted to show you few new things.

We purchased the new coatrack, and finally we got it attached to the wall as well. It is designed by Annaleena Leino. It's unique, modern Scandinavian design. Multi-functional furniture, which in the future can also be used in bedroom or utility room. I do like it a lot!

We also bought the Kartell's componibili for my son's stuff. Our 11-month-old boy's shoes fit well to the lowest tray, hats and gloves in the other. Convenient furniture to keep clean and can also be used in the future for example, a bedside table, side table, or even in a bathroom.

13 kommenttia:

 1. Ihana tuokin on. Meillä odottaa Annaleenan pyöreä malli kiinnitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se on hauska. Miten sille ei olekaan vielä paikkaa löytynyt? :-)

   Poista
 2. Tuo naulakko on kyllä upean vähäeleisen tyylikäs. Eteinen vaikuttaa lupaavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, katsotaan millainen lopputuloksesta lopulta tulee=millainen seinästä tulee.. :)

   Poista
 3. Voi että tuo naulakko on ihana -niin yksinkertaisen tyylikäs! Oi miksi aina ne yksinkertaisimmat tavarat maksavat ihan hurjasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mitä yksinkertaisempi, sitä korkeampi hinta. Ei käy järkeen, mutta näin se valitettavan useasti on. :/ toisaalta tällaiset kestävät myös aikaa ja eri tyylejäkin pidempään.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ja meillä kanssa toi pömpeli eteisessä kaksinkertasena iso ja pikkunen päällekkäin :) Siellä on koirien hihnat,pipot ja hanskat, kangaskassit, kengät ja päällä arskat sunmuut. Sopii kyllä vaikka ja mihin!:)

   Poista
  2. Hei mahtava kuulla, että muuallakin eteisessä käytössö. Eli ei tainnut olla pöllömpi valinta. :)

   Poista
 5. Ihan mahtava toi rekki! Tää tykkää. Harmaa seinä kuullostaa myös hyvältä, peukutan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeh, kiitos erityisesti harmaapeukutuksesta. Täällä arvon sen suhteen hieman edelleen, mutta kuva alkaa muotoutumaan.. :-)

   Poista
 6. Kauniilta näyttää ja tuo sama helppohoitoinen kasvi meilläkin kotia koristaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä, eiköhän nämä viikunapuut säily meillä "hengissä" ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground