Something from the weekend

11. elokuuta 2013


Todellisia pikaotoksia viikonlopulta.. Eilisessä postauksessa oli otos tauluhyllyiltä, tältä ne nyt näyttävät kokonaan kuvattuina. Mutta kuten todettua, My guide to New York-juliste (58 cm x 100 cm) saattaa vallata juuri tämän seinän pätkän kokonaan ja tauluhyllyt siirtyvät varaston puolelle. 

Siinä se My guide to NY-juliste nyt on putkilossaan, uudessa Verso Designin pärekorissa. Voi ihanuutta! Ystäväni yllätti ja toi tuon korin eilen meille lahjaksi. Ihana! <3 Julisteelle täytyy vielä metsästää oikean kokoiset kehykset ennen kuin se pääsee tännekin näytille. 

Muutakin uutta pientä olkkarissamme on; Annon harmaa neulostyynynpäällinen sekä H&M:n kuplamaljakko. En voinut vastustaa kiusausta, nämä kotiutin aiemmin tällä viikolla. Tuon maljakon piti olla perjantain "Uutta, vanhaa ja lainattua" postauksessa mukana. Unohtui, hups.

Eilen aamulla nautiskelin luonnonjogurttia, hunajaa, aprikooseja ja hasselpähkinärouhetta. Tänään korvasin hasselpähkinät myslillä. Ai nam. Tästä tulee kyllä niin syksyn ja talven herkkuni kun tuoreita marjoja ei ole enää saatavilla.

Mutta nyt nukkumaan ja kohti uutta viikkoa.. Hyvää yötä ja huomenta. :)


//
Real quick snapshots from the weekend ..

My guide to NY-poster is in the tube, inside the new basketry by Verso Design. A dear friend of mine brought that yesterday to us as a gift. Oh, the loveliness! <3 For the poster I still have to hunt for the right size frames.

In our living room is also a new pillow and bubble vase from H&M. I could not resist the temptation, to repatriate these earlier this week.

Yesterday morning I eat  the natural yoghurt, honey, apricots and hazelnuts. A wonderful new breakfast. Oh, yum. This will be the winters delicacy when fresh berries are no longer available.

10 kommenttia:

 1. Ihanat sulkajulisteet ja rouhea M!

  Tuo aamupala on paras aloitus aamulle, luonnonjugurtti kuuluu täälläkin jokaiseen aamuun, vain lisukkeet vaihtelevat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sulat ovat ihan suosikkejani. :) Ja jogurttiaamupala on totta tosiaan paras aamun aloitus ja niin muunneltavissa.. siihen ei pääse kyllästymään.

   Poista
 2. Sulkajulisteita ihailin minäkin <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis kyllä tuo sulkajuliste, mutta kyllä teillä muutenkin on niin kaunista kotona :)

  VastaaPoista
 4. I think it looks very lovely.. really like the bird poster and the decor.
  All the best...and have a good monday

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavia kuvia. :)
  Ja kaunis asetelma hyllyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, todellisia pikaräpsyjä, mutta sattui sentäs kerrankin valo kohdilleen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground