Balanced

5. elokuuta 2013


Siivouksen lomassa käänsin ruokapöydän jälleen toisin päin. Niin kuten se aina ennenkin on ollut. Kesän ajan se oli pitkittäin. Vaihteluahan se oli, mutta nyt tuntuu, että olohuone on jälleen tasapainossaan. Eikä enää tunnu niin tylsältäkään.

Tänään mennään kuuntelemaan Neil Youngia Kaisaniemeen. Kivaa. Jos ehdin, leivonpa sitä ennen vielä jonkunlaisen mustaherukka-mascarponekakun. Sellaista maanantaita.

//
I turned our dining table around. As it always has been. During the summer time, it was the other way around. Now the room is once again in balance. Small things matters. 

At evening we'll go to the Neil Young concert. Nice. And if I have time before that, I'm going to bake a cake with mascarpone cream and blackcurrants. That kind of monday here. 

6 kommenttia:

 1. Ihanat kaakelit, kuin Pariisin metroaseman seinästä.

  Kyselit bambujakkarasta, ostin sen Wanilla Rosesta, ja Tine K:n tuotantoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraatio niihin on itseasiassa sieltä tullutkin. :)

   Kiitos paljon jakkaravinkistä, se voisi olla oikein sopiva meidän eteiseen.

   Poista
 2. Hyvän kuuloinen maanantai :)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Heh, joskus paluu vanhaan on just se oikea muutos. Itsellä oli eilen vähän samaa tunnelmaa. :) Mahtava maanantai ollut sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä, ja hauskaa, että kuitenkin pitkästä aikaa tuntuu taas "uudelta". Oli kyllä huippupäivä ja etenkin maanantaiksi. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground