Work in progress

25. elokuuta 2013


Ei mennyt kuin Strömsössä. Meidän eilinen eteisen tuunailu nimittäin. Hankaluuksia saada tämä ihanainen Annaleena Leinon rekki kattoon (nyt vihdoin kun sen postikin kotiin toi). Jos emme tänään onnistu ilman, että katto putoaa niskaan, niin sittenpä meillä on turhaan yksi tällainenkin. Menee myyntiin tai liittyy parin ylimääräisen String-hyllyn seuraan odottamaan sitä seuraavaa kotia... Voihan. Noh, tällaista sattuu. Ja siis lupaamani eteisen muutoskuvat nyt odotuttavat itseään. Tämän kuvan tavaroilla ei rekkiä kiinnitellä, mutta mittailinpa tässä samalla meidän komeroakin uusia sisuksia varten. Pikkuhiljaa... Vaikka tänään onkin ihan liian hyvä ilma istuskella sisällä!

Toivottavasti teillä on sujunut viikonloppu mukavasti? :) Aurinkoista sunnuntaita!

//
We are doing some update to our hallway, but we have problems to attached this Annaleena Leino's wonderful coat rack to the ceiling. Very annoying.. argh. I hope we will manage, because other wise we need to storage this to wait our next home or something?! Thumbs up.. 

Hopefully you have had a lovely weekend? :)

4 kommenttia:

 1. No toivottavasti nyt kuitenkin onnistuu kuten pitää!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, onnistui lopulta onneksi :-) Kerron tästä jossain vaiheessa tarkemmin ja valmiina tietysti kuvien kera.

   Poista
 2. Jos katto on hemmetin kovaa materiaalia (siellä saattaa vaikka mennä betonipalkki juuri siinä kohdassa), apuun tulee Rakentajain konevuokraamo tai joku muu vastaava, ja sieltä lainaan Hilti. Sillä saa porattua mitä vain :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä vinkki laitetaan talteen jatkoa varten. Nyt ongelma oli päinvastainen; katto p***aa. Toivotaan, että pysyy nyt siellä ja tukevasti. :p

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground