Pimp your Ikea

17. elokuuta 2013


Uusi Ikea-kuvasto julkaistiin tällä viikolla. Sain jopa kutsun julkistustilaisuuteen, mutta en harmikseni sinne päässyt. Itse olen kyllä nyt keskittynyt miettimään vanhan Bestån tuunailuja kuin mitään uusia hankintoja. Olen haaveillut marmorilevyistä telkkatason päälle (kuten tässä living room dreams-postauksessa jo kirjoittelinkin), mutta en ole löytänyt sopivaa/järkevän hintaisia. Voi olla, että haaveeksi jääkin.

Eksyin eilen yhden ihanan blogin kautta Superfront.com-sivustolle josta löytyy sitten vaikka ja mitä tuunausjuttuja Ikean huonekaluille. Myös niitä marmorikuvioituja tasoja. Lisäksi ihastuin noihin kuparisiin vetimiin. Olen tainnut ennenkin tällä sivustolla vierailla, mutta nyt vasta osui ja upposi. Tosin marmoritasot jäävät vielä toistaiseksi odotuttamaan itseään myös täällä, mutta parit vetimet nappaan.

Mitäs te tykkäätte? Ja oletteko tuunanneet omia Ikean huonekaluja? Vinkkejä muista samankaltaisista sivustoista? 

//
Like this page superfront.com. You can find all kind of stuff to pimp your Ikea furnitures. I have dreamed about marble tops to our Bestå cupboard (like in this post living room dreams). Is this page familiar to you? Have you pimp your own Ikea furnitures? 

10 kommenttia:

 1. Tykkään! Noi vetimet on ihania, samoin oma bestå kaipaa kipästi jalkoja. Tais löytyä sopivat jo! :) Kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Vau! Juuri suunnitteilla oman bestån tuunaus. Kun vain saisi aikaa jostakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sepä se, olisipa vuorokaudessa enemmän tunteja, ehtisi toteuttamaankin kaikki ihanat suunnitelmat!

   Poista
 3. Tuunasin kesällä Billy-kaapit maalamalla ne mustavalkoisiksi. http://lumolifestyle.blogspot.fi/2013/07/ikea-billy-cupboard-painting-tutorial_19.html

  Ikävästi monet (kai pääasiassa toimittajille) tarkoitetut lanseeraukset ovat päivällä. Muutama mielenkiintoinen tilaisuus on mennyt ohi suun, kun leipätyöt on laitettava etusijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tulipa ihanan näköinen tuosta kaapista! Ja mitä aarteita siellä onkaan.. :)

   Joo päiväaika on aina haastava. Nyt olen itse hoitovapaalla, mutta eipä tuota pientä johtajaakaan voi mukaan oikein ottaa ja lapsenvahtia ei ole. No, first things first. :)

   Poista
 4. Ooh, onpa ihanat nuo kuparivetimet! Jalat tuunattiin jo itse, mutta eihän sen muutoksen tarvitse päättyä siihen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Bestå on ihan mun suosikki just siinä, että sitähän voi tuunata melkein loputtomiin.. Uutta päällistä, vetimiä, jalkaa ja välillä voisi vaihtaa vaikka ovetkin. Hyvä kaluste ja hintalaatusuhde kohdillaan!

   Poista
 5. Hei kiitos tästä! Heti löytyi pari houkuttelevaa juttua... :) Ihan mainio mesta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground