Lakana-ale

2. elokuuta 2013


Meillä on uusien pussilakanoiden hankinta edessä. Pellavaa olin jälleen ajatellut suosia; H&M:n pellavalakanat ovat olleet erinomaiset. Meiltä löytyy vaalean harmaat ja nyt ajattelin nappaista sieltä nuo tummanharmaatkin (alempi kuva). 

Pyörähdin myös Elloksen verkkokaupassa (yllättäen taas?!) ja voi kun hauskoja lakanoita sieltä löytyikin. Vaikka mitä ja todella edulliseen hintaan. Siellä on nimittäin -20 % ale vielä tämän viikon. Kannattaa käydä tsekkaamassa jos asia on ajankohtainen. Nyt lähtee edullisesti lakanoita vaikka kesämökille! (HUOM!, tämä ei ole maksettu mainos).

Valitsin omat suosikkini, mitäs tykkäätte näistä (ylempi kuva)? Lammaslakanat mukailevat By Nordin eläinaiheisia printtejä.. Kivan näköiset, ehkä omat suosikkini noiden vaaleiden vinoraitaisten rinnalla. Joita saa muuten ihan värillisinäkin... ;-) 

//
I'm going to buy new sheets. Linen sheets from H&M are my favorite (lower picture), but I found some nice options from Ellos online store as well (upper collage)

7 kommenttia:

 1. Just eilen tilasin kaverin kautta parit tyynynpäälliset lastenhuoneeseen. Itsellä on lakanoita (ainakin miehen mielestä :) riittävästi, mutta nuo salmiakit olisi kyllä aika ihanat myös lapsilla. Voisivat sitten vahingossa päätyä myös meidän sänkyyn..! Täytyypä miettiä lisätilausta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä katsoin myös noita salmiakkeja lastenhuone-silmillä. Siis lastenhuonettahan meidän huushollissa ei ole ja lillemankin liian pieni näihin lakanoihin, mutta ehdottomasti olisin tilannut jos muksu olisi isompi. Tilasin lopulta kahdet.. lampaat ja vaaleanharmaat vinoraidalliset. Mökille menee jotkut. ;)

   Poista
 2. Mä sain juuri eilen pojalleni tälläisen salmiakki ruudullisen setin hänen huoneeseen :)
  Ellos on mielestäni hyvin kehittänyt tuotteitaan jne. viime aikoina.

  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa. Täytyy tulla blogiin kurkkailemaan jos siellä ne näkyy. :) Ellos on kyllä positiivinen yllätys ollut. Ihanaa viikonloppua Sanna! :-)

   Poista
 3. Käytätkö noihin H&M:n lakanoihin kuivausrumpua? Haaveilen noista myös, mutta mietin, että tuleekohan niistä ilman kuivausrumpua hirmu kovat?
  t:Viivu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, käytän kuivausrumpua. En valitettavasti osaa siis sanoa miten käyttäytyvät ilman.

   Poista
 4. Nuo salmiakkikuvioiset on MAKEAT!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground