Sneak peek to our bedroom

2. lokakuuta 2013


Makuuhuoneen sisustus on tässä pikkuhiljaa syksyn mittaan muokkautunut. Tosin pienellä rahalla, vanhaa hyväksi käyttäen ja itse tehden. Olen askarrellut marmorikehykset, säilytyslaatikoita sekä nahkavetimet sängyn laatikoihin. Lisäksi Hayn tray-table muutti olohuoneesta makkariin yöpöydäksi ja viime viikolla raikastin ilmettä ottamalla kesäisen valkoiset pellavat takaisin käyttöön. Samalla tyynyvuoro väheni ja taljat lähtivät muualle. Rakkaan mummin marmorilamppu on muotoutunut ihan lempparikseni kun tuunautin siihen tuon messinkisen lampunkannattimen. Se saa nyt myös kaverin toisesta samanlaisesta.. Lisäksi kattoonkin on tulossa valkoista ja messinkiä.. Makuuhuoneen raikastus/pienimuotoinen muutos on siis käynnissä, mutta kuten todettua, pienellä budjetilla.

Jotain olen kyllä tuhlannutkin; eilen odotettu tilaukseni Lotta Agatonin webshopista saapui. Carl Bengtssonin valokuvajuliste oli aluksi jotenkin pelottava, mutta ihastuin siihen niin, että halusin lopulta sen kotiinkin. Ja tuossahan se nyt, vielä lattialla (kuten moni muukin meidän tauluista :D). Tosin sen paikka kyllä nyt tulee olemaan tuossa sängyn vieressä, eli sitä ei tarvitse miettiä, kunhan vain oikeanlaisen kiinnityssysteemin sille saan. :)

Tuhkapensas tuli yöpöydän peikonlehden tilalle; tämän sain äidiltäni. Tuhkapensas meillä on ollut aiemminkin makkarissa, mutta pitkään aikaan en taas ole onnistunut sellaista löytämään. Onneksi äidin kukkakaupalla nyt oli. Ja perjantaina toisesta kukkakaupasta tein hauskan löydön joka päätyi makkarin kaapin (eli ns. pukeutumistasoni) päälle, nimittäin tuo eukalyptuksen oksa irtosi takahuoneen ämpäristä parilla eurolla. Ja se oikeasti aluksi tuoksuikin ihan sille itselleen. Ihana tuo sen värikin.

Tällainen sneak peek eilispäivän touhuilujen lomasta; huomaattekin ehkä, että näiden kuvien välillä on jo muutoksia tapahtunut?! :) Kun loputkin on tehty, kuvaan koko makkarin laajemmin, en vain malttanut olla jo jotain vilauttamatta.

Kivaa keskiviikkoa!

//
Something is going on in our bedroom.. I have made some changes, purchases and also pimped some marble boxes and frames. when I'm ready with this small change, I'll photograph the whole bedroom.

11 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja ihania muutoksia! Tuo valaisin on kaunis ja tunnearvoa varmasti on paljon. Meillä on jossakin kaapin kätköissä lähes vastaava marmorinen lamppu, mutta se on todellakin kätköissä sillä sitä ei vaan näy. (pieni pelko, että on muutossa hukkunut).

    Tuo kuva on jotenkin lumoava, siihen jää kiinni. Mäkään en ensi kohtaamisella ihastunut, päinvastoin. Mutta nyt huomaan etsiväni sille meiltä paikkaa. Se on hieno ja erilainen! Tykkään!

    Kirpakkaa tiistaita :)

    VastaaPoista
  2. Ostin kuolleiden viherkasvien tilalle uudet ja nyt harmittaa, nimittäin näistä "kuolleista" leikkasin elävät (eli yhdet) oksat maljakkoon, vähän vettä ja avot, nyt tykkäävät näköjään niin olla ja sitäpaitsi paljon kivemman näköset, maljakotkin tulevat käyttöön. No eivätköhän nuokin tuosta kohta kuukahda, päsee maljakko-ostoksille! Mitäs muita tuoksuvia voisi ajatella Eucalyptuksen lisäksi...hmmm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jäin oikein miettimään myös noita tuoksukasveja. Niitähän on vaikka mitä, mutta yhtäkkiä en taas muista mitään.. Paitsi tulee kaikkia tuoksuyrttejä mieleen, niistä laventeli oma suosikki. :) Kukista liljat ja jotkut pioni-lajikkeet keväisin tuoksuvat myös ihanalle.

      Poista
  3. Ihana makuuhuone! Nuo nahkavetimet on loistokeksintö. Teidän sänky näyttää niin muhkealta, kutsuvalta päiväunille. Miten monet lakanat sulla siinä on? :D Mäkin haluan tuollaista muhkeutta meille..
    Hayn keskikokoinen pöytä houkuttelee mua nykyisin, ois kiva olkkariin sivupöytänä. Siihen kirjapino ja lamppu kirjapinon päälle keikkumaan. Mietin vain onko se liian matala sittenkin...
    Pitkästä aikaa kerkesin täällä paremmin piipahtamaan ja katselemaan, yhtä kaunista kuin ennenkin.
    terkuin Marie joka harvoin on tainnut kommentoida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marie, kiva kun laitoit kommenttia. :) Mulla on siis meidän petivaatteet ja päiväpeittona H&M:n parivuodekokoinen pellavalakana. Niin ja toinen sellainen tuossa poikittain päällä.. Eli niin onhan noita lakanoita sitten kolmet sängyssä kaiken kaikkiaan. :D Noita pellavalakanoita pidän siis ihan sellaisenaan päiväpeittona, ilman mitään täkkiä. Silti aika muhkean näköiset tosiaan. Ehkä tuo kotoisa ja rento ryppyisyys tekee sen fiiliksen?!

      Mä mietin Haystä myös samaa, onko siis liian matala. Meidän sänkyhän on extrakorkea, eli sen vieressä saattaa nyt näyttääkin matalalta, mutta sohvan vieressä on juuri passelin korkuinen. Muistaakseni korkeus on 40 cm, yleensä sohvien istuinkorkeus taas taitaa olla jotain 50?!

      Poista
    2. Hei kiitos suunnattomasti tosta lakanavinkistä! Miksen oo tajunnut että parivuoteen kokoisen lakanan vois laittaa päiväpeitoksi?! You made my day! :) ps. aion siis törkeästi kopioida sun idean. :)
      Marie

      Poista
  4. Tykkään!!!! Ja erityisen ihana on tuo eukalyptuksen oksa. Oletpa onnekas, kun äidilläsi on kukkakauppa, vaikka tuo nyt sieltä ei sitten ollutkaan. Minä unelmoin omasta kukka/sisustuskaupasta. Sitten joku päivä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva. :-) Korjattakoon, että kukkakauppa ei siis ole äitini oma. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground