Arkea

28. lokakuuta 2013


Täällä taas kotona, uskomattoman kivan viikonlopun jälkeen. Kotiin on kyllä aina ihana palata. Lillemankin on mielissään ja pääsi omaan "valtaistuimeensa". On muuten ihan paras tuo Brion syöttötuoli. Harmi, ettei sitä eää valmisteta.. Mutta etsivä löytää esim. nettikirpparilta kuten minäkin tämän aikoinaan. 

Tuntoja viikonlopulta jo kuvailinkin edellisessä postauksessa, kiitos muuten kommenteistanne siihen. Kiva, että jaetut asuntokuvat inspiroivat muitakin!!!

Pian tulee haaste-postausta jonka toteutan yhteistyönä Lambin kanssa. Siinä pohditaan arjen ylellisyyksiä ja niitä pieniä yksityiskohtia joilla voi arkeen tuoda ripauksen luksusta - myös tällaisiin harmaisiin päiviin. :) 

Palaillaan pian!

//
Have a great monday! These pics from our kitchen.

8 kommenttia:

 1. Harmaus iski kyllä nyt toden teolla ja ne kaikki pienet arjen ylellisyydet ovat tarpeen.

  VastaaPoista
 2. Onpas täydellisen ihana lasiovinen kaappi teillä!Saako udella onko vanha vai uusi,mistä olet ostanut?Oon etsiskellyt keittiöön just tuollaista :) Kiva blogi siulla,harvoin enää ehdin blogeja lukea mutta välillä käyn selaamassa useampia postauksia kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla!!! :)

   Tuo kaappi on Nordalin, ostettu uutena Kaunis pieni elämä-shopista reilu vuos sitten. Heiltä on tullut nyt puinen mallikin jossa myös sivut lasia, paremmin hyllytilaa, se on korkeampi ja edullisempikin. Näin niitä Tiirinkosken Tehtaalla ja ihastuin. Tsekkaapa netistä Nordalin sivuilta vieläkö tätä metallistakin saa! :)

   Poista
 3. Vau, niin makee syöttötuoli! Täytyykin alkaa bongailla netistä, kun sopisi uuteen keittiöömme täydellisesti! :) Kiva blogi sulla, olen löytänyt sen vasta muutamia viikkoja sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla ja toivottavasti viihdyt jatkossakin. :-)

   Toi syöttötuoli oli kyllä mahtava löytö huuto.netistä. :) ja osoittautunut erinomaiseksi käytössä; useita syöttötuoleja on tullut testattua ravintoloissa ja kyläpaikoissa. Tämä ainut mistä lilleman ei pääse nousemaan pois. Lisäksi topattuun ei kolhi päätään kun pienenä takaraivon iskemistä selkänojaankin piti kokeilla. Tuosta saa myös tuon eturistikon pois, jolloin toimii isompanakin hyvänä korotettuna ruokatuolina. Pohjassa lukee, että menisi 7-vuotiaaksi saakka. Luulen kyllä et ehkä maks 4-5 vuotiaaksi, mutta silti. Huippulöytö!!

   Poista
 4. Your home and your pictures are always stunning!! It looks peaceful but a bit edgy at the same time - love it! Where is the beautiful black glass cabinet from?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! Cabinet is collection of Danish Nordal. I have ordered it from kaunispienielamashop.com

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground