Viimeisimmät // The latest

9. lokakuuta 2013


Hei, tuli vain mieleen muistutella tuosta Instagramista, että sieltä aina ne viimeisimmät kuulumiset ja kuulumiset ihan ensimmäisenäkin nappaatte. Huomaan, että monista Insta-kuvista poikii myös postauksetkin, eli sieltä todellakin näkee monia tunnelmia ensimmäisenä. :) Ja monia juttuja on toki vain siellä jotka blogiin saakka eivät päädykään. Mm. Tiirinkosken Tehtaan viime viikon reissulta kotiutunut tyyny sängyn päälle ei ole vieläkään ehtinyt tänne blogin puolelle... Mutta Instassa ja Facebookissa seuraavat sen toki ovat nähneet. :) Voisin alkaa Instagram-kuvia jakamaan enemmänkin Facebookissa, mitäs tästä olisitte siellä puolen seuraavat mieltä?


Ja tässä vain yhden aamun keittiöotos.. Tämän tyyppisiä räpsyjä siis Instagramin puolella profiilissani @Platefuloflove. Klikatkaa mukaan jos siellä muutenkin keikutte. :)

//
Here some pics from my Instagram. Just wanted to remind you about it. Join me if you are using that handy applikation in anyway. :) My Instagram profile @Platefuloflove4 kommenttia:

 1. Ihana tyynyläinen <3 Hei sulle ois haaste mun blogissani. :)

  VastaaPoista
 2. Toi tyyny on niiiiiin ihana. Itsekin sitä olen vähän himoitellut, mutta vielä on ainakin jäänyt ostamatta. Facebookissa ainakin itse seuraan eli sinne vaan myös lisäjuttuja. :) Oon niin koukussa Pinterestiin ja tähän bloggaamiseen ettei mitenkään voi ajatella tota Instagramiinkin liittymistä. Heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva. Kiitos Elisa. :) Ja joo, kyllä sitä on monta rautaa niin sanotusti somessakin tulessa.. Mutta kaikille on löytynyt oma luonteva paikkansa. Sinne vaan kuule. Tule, tule!! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground