Moodboard

11. lokakuuta 2013


Kokosin syksyn kodin tunnelmia yhteen. Syksyn mittaan olen väläytellyt yksityiskohtia sieltä sun täältä. Muutama pieni projektikin ollut meneillään ja tuntuu, ettei mistään kuitenkaan tule valmista. Toki tässä on ollut yhtä sun toista muutakin elämässä.. Eikä koti tietysti ole muutenkaan koskaan mikään valmis paikka vaan hengittää asujiensa mukana. Nyt ensimmäisenä olisi mielessä kuitenkin selkeytys. Ja sitä paitsi koti, niin omat ajatuksetkin tarvitsevat. Viikonloppuna lähdetäänkin landelle, tyhjentämään mieli ja ajatukset. Syömään ja ulkoilemaan. Ihan kuulostaa jo tämäkin suunnitelmalta! :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ihanaa viikonloppua!

//
I gathered together recent atmospheres from our home. During the autumn, a few small projects have been going on and still are not ready. Bit by a bit. With these images and moods, have a happy weekend!

8 kommenttia:

 1. Kivaa viikkistä Sinullekin! Tuo vihreä kasvi näyttää niin makeelta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt joudun tunnustamaan, että se on Ikean tekokasvi. Meidän pimeässä eteisessä ei aito viihtyisi enkä kyllä ole aitoa viikunapuuta mistään onnistunut vielä löytämäänkään..

   Poista
 2. Kuusi pientä kuvaa, joista olen ennenkin välähdyksiä nähnyt. Mutta silti ne edelleenkin saivat pysähtymään. Niin linjassaan ja taitavasti sisustettu Maiju!! Ihanaa landea teille! Täällä alkoi 9:n päivän loma, aika mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Hanna. Ja aivan ihanaa lomaa sinne!! Kelpaisi tännekin 9 päivän irtiotto arjesta. :) Nauti!

   Poista
 3. Upeat kuvat! Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground