Pimp Ikea table with marble

9. lokakuuta 2013


Kuten monet lukijani tietävät ja tätähän ei oikeastaan ole voinut ohittaakaan, olen ihan hurahtanut marmoriin.. Ja kun kaapista löytyy vielä pari rullaa marmorikuvioista tarramuovia, on tässä joutunut pinnistelemään, etten tapetoisi ihan joka paikkaa sillä. Nyt jouduin Ikeassa käydessäni pinnistelemään lisää, etten tullut hankkineeksi Klubbo-sohvapöytää ihan vain tämän sikahienon tuunausidean vuoksi! Ja on niin ihanasti stailatut kuvatkin..


No maltan nyt itseni, koska kromiset pöydänjalat eivät meille juuri nyt sovi, mutta mainio idea. Eli muille marmori- ja tuunausintoilijoille: tarvitset Klubbo-sohvapöydän ja sopivan leveistä marmoroitua tarramuovia. Avot. Siinä se on, itse tehty "marmoripöytä". Kuvat ja lisäohjeet Live hemmat Ikea.

Omia marmorituunauksiani löydät tagin DYI alta.

Ps. Aasinsiltana, Ikea Family Live magazine-sivuilta voitte puolestanne bongata tutun kodin viime keväältä. :)

//
So cool, and easy DIY. You just need Klubbo-board from Ikea and marble patterned self-adhesive plastic. Avot. Pictures and more instructions from Live hemmat Ikea.

My own marble DIY's you can find below a tag DYI

Ps. Ikea Family Live magazine's website you can spot a familiar home from last spring. :)

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva :) Meillä sama pöytä vintillä.. mattarunkoisena. Joskus vielä teen betonista kannen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sehän olisikin kiva. Betonijututkin tuntuvat olevan tänä päivänä helppoja toteuttaa..

   Poista
 2. Kaunis. Minun muovitustaidoilla ei vain tulos olisi näin hieno. Kauhulla odotan sitä joskus koittavaa koulukirjojen päällystysoperaatiota, kun mun muoveihin jää aina ilmakuplia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, se on helppoa kuin heinänteko. :) Minä en todellakaan ole mikään priimusmoottori näissä hommissa, mutta jos minä onnistun, niin ihan varmasti sinäkin onnistut. :) Tosin näin isoa pintaa en ole koittanut, mutta yrittänyttä ei laiteta.. :)

   Poista
 3. Mistä löytyy marmorikuvioista tarramuovia, yritin googlailla ja löytyy vain jotain nettikauppija :/

  VastaaPoista
 4. Kappas, tämähän löytyi sopivasti googlaillessa marmoripöytiä! Kiitos vinkistä - pientä olohuone-/keittiöprojektia pukkaa edelleen ja tämä vaihtoehto kuulostaa ainakin toistaiseksi paljon paremmalta kuin 800 euroa maksava väliaikapöytä... :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground