DIY: taiteltu kirja

14. lokakuuta 2013


Eilen illalla telkkaria katsellessa teki mieli näperrellä jotain ja taittelin sitten tällaisen kirjakoristeen. En katsonut tähän edes mallia, väkersin vain. Taitoin aina kaksi sivua kerrallaan. Taidan näperrellä vielä paremman ja koittaa tehdä sen timantin muotoon (eli toinen sivu lyhyempi kuin toinen). 

En muista missähän ja koska tällaisen taitellun kirjan ensimmäisen kerran näin; jossakin blogissa tai Pinterestissä. Nykyisinhän näitä vilisee joka paikassa.. En ole ollut näistä koskaan niin innostunut, mutta ihan kivaltahan tuo näyttää. Ohjeita ja malleja kirjan taitteluun on netti pullollaan ja tässä nyt yksi löytämäni sivusto jossa erilaisia malleja.

Mitäs te tykkäätte näistä kirjakoristeista ja oletteko itse tehneet? Omia tekeleitä ja ohjeita saa linkittää kommenttiboxiin. :)

//
Yesterday evening I made my own folded book. This is an old idea already, put quite nice and very simple DIY. I didn't watch any instructions for this, so this has done by using imagination, but you can find so many model from Google. Here for example is one site where is different models and instructions.

6 kommenttia:

 1. Kirjojen taittelu on ihan hauskaa puuhaa. Olen postannut meidän taitteluista täällä: http://exminimalist.blogspot.de/2013/05/puuhakirjat.html Mukana ei ole ohjeita, kun ei noihin malleihin juuri sellaisia tarvita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ja totta tosiaan, lapsillekin sopivaa. :) Ihania taitteluita sielläkin syntynyt. Kivaa viikkoa! :)

   Poista
 2. Olen noita kuolaillut, mutten edelleenkään saanut aikaiseksi tehdä. Tuo sinun tekemäsi on todella kaunis!!

  Ja niin, olet saanut haasteen, käy kurkkimassa ;) http://www.dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2013/10/haaste-7-kuvaa-kesasta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joku kerta katsos telkkarin katselun lomassa, pistät taitellen. :) Ja kiitos haasteesta, ihanaa palata kesäfiiliksiin!

   Poista
 3. Olen jo pitkään halunnut kokeilla. Nyt kyllä ryhdistäydyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, askartelemaan-paskartelemaan vaan. Tämä helpoimmasta päästä. :) Kirjataittelun iloa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground