Perjantaita ja Tiirinkosken Tehdas-arvonnan voittaja

25. lokakuuta 2013


Perjantai-terveiset Lappeenrannasta! Lähdimme aamusta lillemanin kanssa reissuun vanhempieni mukaan. Tarkoituksena tavata sukulaisia vuosikymmenien takaa ja viettää aika harvinaislaatuista aikaa tällä kokoonpanolla. Ja kaupungissa jossa en tosiaan ole käynyt ainakaan 15 vuoteen.. Hyvin erilainen viikonloppu siis tiedossa! Vinkkejä muuten Lappeenrannasta otan mielelläni vastaan! Muutakin kuin Vedyt huomenna torilla. ;)

Postauksen kuva on eiliseltä. Räpsin otoksia pian tulevaa postausta varten ja pikkuapulainen halusi tuoda oman näkemyksensä tähän asetelmaan. Yksi muovikippo ja puukauha hänen mielestään siitä puuttuivat. Ja suloiset pienet sormet. ;) Tulevassa postauksessa pohditaan asioita jotka tuovat pientä luksusta arkeen ja aion haastaa myös muut bloggaajat mukaan. Porkkanana huikea 500 euron kylpylälahjakortti.. Mutta siitä tuonnempana, nyt iloisiin uutiisiin Tiirinkosken Tehtaan arvonnan osalta. Eilen sujahti kokonainen ilta osallistujien kommentteja lukiessa ja arpalipukkeita laskiessa. Niin myöhään meni, etten ehtinyt postausta tekemään kun husbandkin jo komensi nukkumaan. Huikea määrä lipukkeita tällä kertaa olikin, kokonaiset 316. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! :) Random.org:n avulla arpa osui lipukkeen kohdalle 311, joka kuuluu Facebookissa osallistuneelle Jenni Marialle. ONNITTELUT! Tine K:n zigzag-päällinen on sinun ja odottelen enää yhteystietojasi.

Lisää näitä tyynynpäällisiä ja muita ihanuuksia löytyy Tiirinkosken Tehtaalta, klik. Kannattaa käydä tutustumassa putiikkiin ja sen herttaisiin pitäjiin. Upea paikka!

Nyt kivaa perjantaita! :)

//
Competition is over and the winner is Jenni Maria. Congratulations with this random shot from yesterday! ;)

2 kommenttia:

 1. Lappeenrannassa kannattaa käydä Linnoituksessa ja erityisesti Galleria Kääntöpoijussa!
  http://kaantopoiju.fi/

  Heidän pellavatekstiileillään ja astioillaan sisustettu messutalo:
  http://www.asuntomessut.fi/lappeenranta-2012/kimara-anastasia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mahtavista vinkeistä. Ensi reissulla sitten, kyllä sitä kesällä täytyy ehdottomasti lähteä taas sukulaisia moikkaamaan. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground