Tuesday mix

8. lokakuuta 2013


Täällä taas, pienen tauon jälkeen. Kuten jo aiemmin täälläkin kertoilin, olemme viettäneet suruaikaa ja nyt ihan asioiden järjestelyissäkin on vierähtänyt useampi päivä. Mummi on saateltu parempaan paikkaan ja on aika jatkaa eteen päin. Näinä aikoina ei pinnalliset asiat kuten sisustus ole paljon kiinnostaneet.. Saa sitä inspiraatiota vieläkin hieman hakea, mutta usean harmaan päivän jälkeen näin kotipäivää viettäen teki mieli vähän raikastaa täälläkin ilmettä. Kääntää uusi lehti niin sanotusti. Tämän hetken värejä ja tunnelmia olohuoneesta tässä (harmaan päivän ansiosta valitettavasti valo vähissä). Ripaus hennon vihreää eukalyptusta valkoisen ja vaalean puun rinnalle, ja mustaa tuomaan kontrastia. 

Kivaa tiistaita, mitä teille kuuluu?? :-) 

//
Here, again, after a short pause. We have spent so called mourning after my grandmother passed away. In these times this superficial things like the interior doesn't have a lot of interest .. But today after so many gray days I felt like to do little freshen up to our living room. Turn over a new leaf, so to speak. The current favorite scene and the colors in our living room are here (rainy day due to low light). A touch of pale green eucalyptus with white and light wood alongside, and with the black contrast.

Nice tuesday to you, hope you are doing well? :)


6 kommenttia:

 1. Lämmin osanotto mummisi poismenon vuoksi ♥ Toivotan kovasti voimia surutyöhön ja ne sisustus- ja muut jutut tulevat sitten takaisin osaksi arkea kun siltä tuntuu. Tuo kuva on kyllä todella kaunis ja harmoninen - siinä on paljon niitä omiakin lempivärejä. Mukavaa viikkoa ja paljon hyvää mieltä!

  VastaaPoista
 2. Lämmin osanotto täältäkin. Kyllä se elämä jossain vaiheessa alkaa taas sujua ja nspiraatiotakin löytyy. Surulle ja muille asioille on vaan annettava oma aikansa. Kliseistä - tiedän - mutta totta. Halaus! <3

  VastaaPoista
 3. Osanottoni rakkaan mummisi pois menosta. Anna itsellesi aikaa surra rauhassa.
  Voima halauksia <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground