Illan inspiraatio // inspiring interior

26. lokakuuta 2013Lauantai Lappeenrannassa takana. Päivä nostalgisissa maalaismaisemissa, maatilalla sukulaisten luona, jossa lapsuuskesiä niin monesti olen viettänyt heinää seipäälle nostaen ja pikku vasikoita hoidellen. Upeita muistoja nykyiselle stadin mimmille. Voi että, miten ihana päivä...!! Nyt hotellihuoneessa, oma pieni lillemanini tuhisee matkasängyssään ja minä tässä vieressä sukelsin blogien maailmaan. Masu on täys ja päässä ja sydämessä ähky hyvää mieltä päivän kohtaamisista ja muistoista. Ihanaa. <3

Mutta niin, otsikon mukaisesti nyt niihin pinnallisiin asioihin. Kiitos Ollie and Seb's Haus- sekä Design and Form -blogit joiden kautta löysin tämän ihanan kodin sekä pääsin muutenkin tutustumaan Elin Kickén maailmaan. Löysin ihan ehdottomasti uuden "fanitettavan" sisustussuunnittelijan ja hän nousikin ihan sinne ykköseksi omissa mieltymyksissäni. Elin Kickén on (tietysti!?) Ruotsalainen. Hänen kotinsa on myynnissä ja nämä kuvat ovat nyt siksi jaossa ja poimittu Västanhem.sen kautta. Upea tyyli ja ihania yksityiskohtia. Ihailen erityisesti tuota yöpöytänä toimivaa vanhaa tarjoiluvaunua sekä ruokapöydän äärellä olevaa likaisen mintunvihreää wieniläis-tuolia. Ja kerroksellisuutta, vaaleutta, raikkautta, vintagen ja uuden yhdistelemistä.. Awh.

Mitäs te tykkäätte?

//
Just love, love, love this apartment. It belongs to Elin Kickén, Swedish interior designer whose apartment is now on sale. She is a new for me, but immediately I just fall in love with her style. Awh. 

Photos via Västanhem.se

8 kommenttia:

 1. Ihanan valkoista, samanmoista rauhallista ja harmonista tunnelmaa haetaan meillekin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo tarjoiluvaunu- taidan pölliä idiksen!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia. Kiinnitin samoihin juttuihin huomiota! :)

  VastaaPoista
 4. Niin K-A-U-N-I-S koti!! Katoin eilen illalla kuvat puoliunessa ja nyt piti palata näitä vielä ihastelemaan :). Leppoisaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
 5. No, tämä oli kyllä 100% sitä inspistä!!! Aivan ihana ja kaunis koti ja niin monta upeeta ideaa. Nyt vaan siirtämään ideoita omaan kotiin. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground