Varpusen säilytyspussi

13. maaliskuuta 2013


Meillä lapsiperheessä - kuten muissakin - pestään pyykkiä aikamoisia määriä. Kuivausrumpu on taivaanlahja enkä luopuisi siitä mistään hinnasta. Sitä vain kun jurnuttaa monta koneellista pyykkiä ei aina ehdi suoraan viikata rummusta pyykkejä kaappiin kun seuraava satsi on jo menossa. Inhottaa sitten pyöritellä hetkinenkin puhtaita pyykkikasoja milloin sängyn ja milloin sohvankin päällä ja halusin hankkia puhtaille pyykeille oman korin. Tilaa kun ei liiaksi ole, piti sen olla kätevä säilyttää eli mielellään kokoontaitettava, pieneen tilaan mahtuva, mutta kuitenkin koneelliseen puhdasta pyykkiä vetävä. Mielellään materiaaliltaan konepestävä ja/tai materiaalia joka hylkisi likaa. Noh, tätä hetkisen pähkäiltyäni ja netissä surffailtuani muistin Varpusen kätevät säilytyspussit joihin olen päässyt tutustumaan jo aiemminkin mm. pop up-myyjäisissä. Nehän täyttävät juurikin kriteerini!


Materiaali on PVC-laminoitua polyesteriä joten hylkii likaa hyvin. Meidän pussi on L-kokoa 45x45x52 eli aika iso. Isompi kuin olin kuvitellutkaan ja tuohon mahtuu pyykkiä enemmän kuin vain yksi koneellinen. Silti täytyy yrittää olla laistamatta viikkailuista. :) Pussin saa viikattua pieneksi joten sen mahtuu hienosti säilyttämään meidän ns. kodinhoitokomerossa eikä vie turhaa tilaa. Oikein kätevä tähän(kin) tarkoitukseen ja kiva. Ainut miinuspuoli oli hinta jonka vuoksi tätä toista viikkoa kuitenkin mietin.. Mutta myöhemminhän tuo toimii hyvin lillemanin lelujen säilytykseen (johon siihenkin jo nyt kyllä joku säkki tarvittaisiin..) tai meidän ikuisuusongelmaan: lehtien säilytykseen. Uskon, että materiaali on riittävän vahvaa ja kestävää ja tämä on hintansa väärti. We'll see. :)

Onko Varpusen säilytyspussit teille tuttuja? Tutustua niihin voit täällä.

Ps. Tuosta meidän kodinhoitokomerosta löytyy juttua tästä: Uuden kodin remontti: keittiöstä kodinhoitokomero ja muita muutoksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground