Tuliaisia toispuolelt jokkee

9. maaliskuuta 2013


Olimme lillemanin kanssa yhden yön ystäväni luona Turussa kyläilemässä. Siksi täälläkin pitänyt vähän hiljaista. Aurinko paistoi kun perjantaina käytiin keskustassa pyörähtämässä. Aikaa oli rajallisesti kun lasten kanssa olimme liikenteessä ja lounas mielessä, mutta Sisustuksen koodissahan oli ihan pakko käydä. Voi miksi meillä ei ole samanlaista, samanhenkistä liikettä Helsingissä?!

Mukaanhan olisi taas tarttunut vaikka ja mitä, mutta pikaisiksi (ja aika sekalaisiksi :)) heräostoksiksi kassiin päätyivät Normann Copenhagenin kynttilänjalka - kevät värinä vadelmanpunainen, lillemanille pari pikkukoukkua sekä eko-tiskiharja & L:A Bruketin käsisaippuaa. Sitä L:A Bruketin tiskiainetta meiltä jo löytyykin ja se on ihanaa, voimakkaan rosmariinin ja sitruunan tuoksuista.

Ihanan Divaanin ikkunasta bongasin tuon karkkikulhon ja sekin oli pakko käydä hakemassa tuliaisiksi miehelleni joka on sellainen irtokarkkihirmu. Aina niitä löytyy milloin mistäkin kipoista, mutta nyt sai sitten ihan oman kipon nameilleen. Mehän lillemanin kanssa odottelemmekin häntä tänään viikon laskureissulta Itävallasta, toivottavasti on tuliaiset meillekin päin kohdillaan. ;) No ei vaan, parasta saada mies kotiin!

Ihana Turku, kesällä sinne kyllä ajan kanssa herkuttelemaan ja sisustusostoksille.

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground