DIY cross-tyyny

27. maaliskuuta 2013Tässä ohje edellisessä postauksessa olleeseen cross-tyynyyn. Taidan tehdä vielä joskus toisen jämäkämmästä langasta. Sellainen vinkki siis heti alkuun, että siistimmäksi lopputulokseksi kannattanee ehkä käyttää jämäkkää puuvillalankaa. Itse käytin Novitan Hanko-lankaa jossa 50 % on puuvillaa ja 50 % akryyliä; se on aika löysää neulottavaa ja näin ollen ei paras mahdollinen juuri tyynylle. Varsinkaan tällaiselle jossa graafinen kuvio. Tai en tiedä, joku taitavampi varmasti olisi näinkin siistimmän lopputuloksen saanut. :) Puikot olivat 6 puikot ja neulos pelkkää oikeaa. Eli todella helppo ja nopea DIY-juttu. :)

Cross-tyyny, koko 30cm x 30cm

1. Luo valkoisella langalla 40 silmukkaa ja neulo 18 kerrosta
2. Neulo valkoisella langalla 15 silmukkaa, vaihda harmaaseen ja neulo 10 silmukkaa, vaihda takaisin valkoiseen ja neulo 15 silmukkaa. Toista näin 9 kerrosta.
3. Neulo valkoisella 6 silmukkaa, vaihda harmaaseen ja neulo 28 silmukkaa, vaihda takaisin valkoiseen ja neulo 6 silmukkaa. Toista näin 9 kerrosta.
4. Toista kohta 2.
5. Neulo valkoisella langalla niin monta kerrosta, että saat neuloksen taitettua kahtia ja ristikuvio jää keskelle toiselle puolelle.
6. Päättele ja huolittele ristin reunat sekä päättele sivut yhteen.
7. Halutessasi prässää tyyny silitysraudalla ja kostealla liinalla.
8. Laita sisätyyny ja ompele alareuna kiinni.

Avot! :-) (puoli)valmiista tyynystä kuvia tässä postauksessa: Ajanpatinaa ja itsetehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground