Aamulta

4. maaliskuuta 2013


Pari pikaotosta aamulta kahvikupin ääreltä. Aurinko herätteli niin ihanasti uuteen viikkoon. Perjantaina ostetut pinkit tulppaanit näyttivät jo eilen ihan räjähtäneiltä, mutta ihan kuin nekin olisivat puhjenneet uudelleen kukkaan. Voi aurinko, mihin vain taas jo katosit? Pilvet ovat jo peittäneet taivaan. Mutta eipä anneta sen lannistaa. Uusi viikko, uudet kujeet. :-)


Niin muuten nyt pitäisi polkaista verhoprojekti käyntiin oikein tosissaan.. Mutta ymmärtänette miksi se ei yhtään inspiroi. Valo <3. Kertokaapa vinkkejä mistä löytyisi mahdollisimman huomaamattomat pimennysverhot?  :-)

Kuvat: Plateful of love/Maiju


2 kommenttia:

  1. Sorry sekoiluni, tuli väärä linkki. Eli siis tein itse tällaisen pimennysverhon viime keväänä, mutta voi olla kyllä teille vähän mahdoton kun ikkunanne vaikuttavat niin korkeilta: http://zubiscorner.blogspot.fi/2012/05/pimennysverho.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämähän on ihan loistava idea!! Näin verhot saisi päiväksi pois ikkunoista.. oikein kätevää. :-) Mahtavaa, me kuule kyllä lainaamme tätä ideaa. Tosiaan ikkunat ovat todella korkeat, mutta eiköhän tähänkin ratkaisu keksitä. Tätä kehitellen. Kiitos! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground