Oma hetki

12. maaliskuuta 2013Täällä sairastetaan kolmatta päivää. Allekirjoittaneella on kurkku kipeä ja päätä särkee, kuumetta ei kuitenkaan ole. Vetämätön olo vain edelleen. Lapsen kanssa hieman erilaista tämä sairastaminen.. Sitä ei vain makoilla ja olla. Tosin lillemanin päiväunien aikaan otin sitten sitäkin leppoisammin; keitin kahvit ja kiikutin tarjottimen sohvalle ja vietin hetken mieheni tuomien tuliaisten parissa. Ihana oma hetki.


Meidän perheessä molempien lemppareita ovat "stroopwaffelsit" eli ihanat siirappiset vohvelit joita itse kohteesta Itävallasta kotiutui. Niitä kahvin kanssa. Vielä enemmän allekirjoittanut kuitenkin tykkää noista Köpiksen kentän tuomisista eli Tanskalaisista sisustuslehdistä ja Lakridsin suklaalakuista. Mun niiiiin lemppareita molemmat ja harvinaisia herkkuja. :) Lehdet jäivät vielä osittain lukematta, mutta sokerihumala oli taattu. Toivottavasti huomenna olisi jo parempi ja touhukkaampi päivä.. :)

Kivaa iltaa! <3

3 kommenttia:

 1. Nuo vohvelit on niiin ihania! Olen löytänyt niitä mm. Kampin Supermarketista ja Tiger Shopista. Ihanaa että niitä saa täältäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi niitä saa just mm. K-Supermarketeista ja Stokkaltakin. Silti ne maistuu muka paremmilta kun on tuotu sieltä alkulähteiltä. :) Siellä Tigerissa en muuten ole vieläkään käynyt vaikka eikös se kohta ole ollut Kampissa jo vuoden?!

   Poista
  2. Niihän se on, parhaita ne "alkuperäiset" on :) On se Tiger tainnut olla vuoden verran..Ruoholahdessa se on myös. Ihanaa pientä krääsää, ostan joskus kummilapsille :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground