Vaatteet on mun aatteet

21. maaliskuuta 2013

..Vai miten sitä laulettiinkaan siinä yhdessä vanhassa kappaleessa. :)

Nyt tulee ensimmäisen kerran ja muuten aiheistani poiketen juttu vaatteista... Bongasin nimittäin yhden Ruotsalaisen blogin kautta H&M:n lehdistötiedotteen, jossa kerrottiin uudesta Conscious Exclusive-mallistosta joka tulee myyntiin 1.4. En yleensä niin perusta H&M:n vaatteista, siis etenkään näistä Conscious Exclusive-mallistoista en vielä yhdestäkään ole ollut innostunut, mutta nyt! Nyt minäkin innostuin ja siksipä päätin jakaa tämän teidänkin kanssa. 

Tämän kertainen mallisto kun valmistetaan orgaanisista ja kierrätetyistä materiaaleista. Älykästä. Ja  w a u! Vaatteista voisin ottaa melkein jokaisen, todella upean näköisiä. Ja kuvat on stailattu makuuni. 

Toki kysymys sitten kuuluukin, missä ihmeessä näitä käyttäisin. Kotona tai puistossa lillemanin kanssa? ;) Etenkin tuo mintunvihreä tyllimekko. Apua! Carrie Bradshaw-henkinen, pakkosaadatollainenkaappiin-mekko jota ei tulisi käytettyä kuin korkeintaan kerran. Enkä kyllä tiedä mikä sekään kertatilaisuus voisi itselläni olla. :) Ihania kuitenkin ovat. Kaikki nämä.

Jos kiinnostaa, niin koko lehdistötiedotteen ja kaikki ihanat kuvat löytyvät tästä. Mitäs te tykkäätte, innostuiko kukaan muu? :)

Aurinkoista torstaita!

4 kommenttia:

 1. Hieno juttu että mallisto on orgaaninen ja kierrätettyä materiaalia on myös käytetty. Tuo valkoinen puku on kaunis, ihan kuin hääpuku :) Aika juhlavia tosiaan ovat, ei ihan arkikäyttöön ehkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihana. :) Joo eivät ehkä ihan arkikäyttöön käy - tai tuo valkoinen housupukuhan voisi mennä töissä jos oikein edustustehtävissä pitää olla.

   H & M oli just kartalla ikävän lapsityövoima-uutisen tiimoilta.. ehkä yrittävät nyt tällä enemmän kestävän kehityksen pohjaa tukevalla mallistolla parantaa imagoaan.. Huomasin heidän kuvastostaan, että nyt myös keräävät käytettyjä vaatteita myymälöissään kierrätystarkoitukseen. Kaikki vaatteet käyvät, ei tarvitse olla henkkamaukkaa pelkästään..

   Poista
 2. Sama juttu kävi täällä! Ottaisin noi kaikki vaatteet sen kummemmin asiaa miettimättä. Valitettavasti vaatteet tulivat myytiin vain Helsinkiin ( ja Turkuun), ja en ole pääsemässä sinne vähään aikaan. Veikkaan, että kaikki keretään myymään.
  Olisin halunnut erityisesti tuon valkoisen/ persikan mekon meidän vintage-häihin ns. kakkosasuksi. Olisin myös surutta käyttänyt pukuva myös muiden juhlissa, niin upea sen on! Nyt taitaa kuitenkin olla jo myöhäistä :(
  Valkoisen jakkupuvun olisin - hmm- laittanut töihin! :) Hieman ehkä ylipukeutunut, mutta ei se mitään! ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koititko tilata netistä? Olisikin ihana tuo häihin. :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground