Keittiöpäivitystä

18. maaliskuuta 2013Viikonloppuna tuli hankittua pientä päivitystä keittiöön/ruokailutilaan. Meiltä puuttui pari Tine K:n istuintyynyä ja luulin, että tämä kuosi olisi jo lopetettukin. Netistä en ollut onnistunut tyynyjä enää löytämään, mutta nytpä löysin niitä ihan sattumalta ja vihdoin penkeillämme on kuudelle hengelle takapuolen pehmukkeet. :) 


Lisäksi tuli hankittua ikkunalaudalla olevalle palmuvehkallemme uusi ruukku, sekin Tine K:n. Olin alunperin ajatellut tästä sitä harmaata, mutta tuo valkoinenkin on ihan kaunis ja todella raikas. Kiva kun pinta on hieman rustiikkinen (mitä en kuvaustaidoillani valitettavasti osannut vangita:)). 


Keittiöömme muutti myös uusi apuri - isompikin sellainen, nimittäin häälahjaksemme saamamme monitoimikone. Wauh! Olin Kitchen Aidista haaveillut, mutta tässä taitaapi olla toimintojakin paljon monipuolisemmin ja onpa kivan huomaamaton. Vai pistääkö silmään näistä yleiskuvista? :)


Nyt onnistuu mm. sämpylä- ja pullataikinatkin kätevämmin. Jee! 


Aurinkoista viikonalkua näistä harmaavalkoisista tunnelmista. :)

8 kommenttia:

 1. Tuosta monitoimikoneesta minäkin haaveilen kovasti. Ei pistä silmään ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä niin kätevä.. tuossa on vielä se blender osakin (kiinnitetään tuohon päälle) joka sekin meiltä on puuttunut. Kunhan vain ehdin käyttöohjeisiin perehtymään niin alan niiiin tekemään itse sämpylöitä ja kaikenmaailman smoothieita. :-)

   Kiitos muuten vielä viimeisestä. ;)

   Poista
 2. Löytypä tosi kiva blogi täältä :) Jään kyllä lukijaksikki :)

  VastaaPoista
 3. Heip, googlettelin juuri tuota Tinen ruukkua, josko sitä jostain löytyisi. On ollut liian pitkään jo haavelistalla. :) Eksyin tänne ja kiva kun Eksyin, teillä on upean näköistä! Saanko udella mistä ostit kyseisen ruukun, josko vihdoin saisin itsellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kun eksyit, toivottavasti eksyt useammankin kerran. :)

   Ruukun ostin Nougat-liikkeestä Bulevardilta. Kävin tällä viikolla myös Espoon Cafe Latte Spiritissä ja sinnekin kuulemma on tulossa noita samoja. Nämä kaksi liikettä tiedän myyvän tuota varmuudella. Toivottavasti saat omasi. :)

   Maiju

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta! Eiköhän se jommasta kummasta löydy! :)
   Kirjaudun heti lukijaksi, kun viime käynnillä keskityin vain ruukkuun. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground