Lauantain inspiraatiot

23. maaliskuuta 2013

Kuvat: Love Warriors

Jaksan inspiroitua yhä uudelleen Love Warriorsin kuvista.. Ihana tyyli, valo, värimaailma ja itse heidän tuotteensa. Olin tilannut heiltä nuo puiset Peace-aluset, mutta valitettavasti heillä tuli ongelmia toimitettavan erän kanssa ja nyt täytyy odotella vielä kuutisen viikkoa ennen kuin niitä jälleen saa. Ehkä silloin heidän valikoimassaan on jo laajemminkin ihanuuksia myynnissä. Suosittelen tutustumaan! Tässä aikaisempi blogijuttu: Love Warriors.

Kuvat: 1, 2, 3, 4, matto 5

Lisäksi muutamia tämän hetkisiä tyynysuosikkejani; lempparimateriaaleina pellavaa ja nahkaa ja kuviona nyt tykkään noista batiikkivärjätyistä jutuista. Niitä lisää myös tässä: Batiikkia. Oma projekti vielä tekemättä, tarkoituksena kyllä värjätä omat pellavatyynyliinat.

Pitkäaikaisena mattosuosikkina/-haaveena kollaasiin pääsi myös Beni Ouarain-vintagematto. Tai Ben Amor-matto kuten selitin sitä miehelleni.. Heh, hieman meni sekaisin jääkiekkoilijat ja heimot.. Blondille sattuu. ;-) Jos muuten joku on kiinnostunut tuollaisesta Beni Ouarain maton hankkimisesta, niin 2h+k-blogista löytyy erittäin kattava tietopaketti aiheesta. Suoralinkki tässä, klik klik.

Sellaiset setit tähän päivään! Meillä ollaan koko perhe aina vaan ja edelleen flunssassa. Lääkäriin kuitenkin vasta maanantaina..

Aurinkoa viikonloppuunne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Proudly designed by Mlekoshi playground